Scrise de noi > Articolele noastre
"Stiri de chinuit neuronii" sau "Dilemele romanilor"
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 05 Aprilie 2013, 17:06 --- :happy:
Copiii nostri nu sunt atat de naivi pe cat ne par noua (sau cel putin nu atat de naivi cat am fost noi, la vremea lor). Eu am incredere in ei. Si n-am nevoie de nimic altceva in afara de asta. ;)
--- Terminare citat ---
Nu am copii si sincer nu as vrea sa fiu 'taxata' pentru ce spun aici!
Copiii, atat cat sunt copii, sunt suficienti de 'mimetici', incat sa ia exemple din jurul lor!Educatia este esentiala in cazul acesta!Ar trebui educati sa aleaga adevaratele valori!Numai ca vedeti voi, o mare parte dintre romani(exclusi cei de aici)isi cresc copii cu telenovele, manele, fotbal!Se uita la TV la tot felul de tampenii, etc!Iau modelul parintilor, modelele din jurul lor si uite asa cresc!Habar n-au ca exista muzica clasica in loc de manele sau melodii care azi sunt, maine nu, tabloide, etc!Ca sa poti alege ceva, trebuie sa ai un termen de comparatie!De unde?Se uita la Taraf TV, nu stiu ce post dedicat manelelor si Mezzo TV unde este?Asta e marea problema!
Si atunci, scuzati-ma va rog ca ma repet:sunt oare de condamnat ca prefer Facebook ca mijloc de informare, ca ma delectez cu forumul acesta si CA MA MANDRESC CU GRUPUL NOSTRU?Uitasem ceva important:timp liber la parinti:revelioane pe multi bani la Hotel de 5 stele, distractie?sa mananci lucruri fine, cu formatii celebre in backround!Eventual sa barfesti cum e imbracata cea de langa tine, cat s-a ingrasat sau ridat de cand n-ai mai vazut-o!Asta inseamna distractie pentru marea majoritate a romanilor cu bani!Poate gresesc eu, nu fac parte din lumea asta!'Mi se rupe' ce mananc, ma intereseaza CE VAD, cu ce-mi hranesc sufletul si retina!Cu asta raman!Asa trebuie educati si copiii!Nu va mirati daca fetele care vad operatii de implant mamar, liftinguri pe la vedete, intr-o zi vor avea pretentia tot la asta!
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Vineri, 05 Aprilie 2013, 11:15 ---Anamaria Prodan vrea să nască ÎN DIRECT la TV
in direct si la o ora de varf. abia astept :yeah:
--- Terminare citat ---
si eu! tu aduci berea, io popcorn si 3 cornete cu seminte (de care vrei? dovleac sau floare?) ... strasnic ce-o sa ne distram!!! ... :applause: :yeah:
mihaela1961:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 13:02 ---si eu! tu aduci berea, io popcorn si 3 cornete cu seminte (de care vrei? dovleac sau floare?) ... strasnic ce-o sa ne distram!!! ... :applause: :yeah:
--- Terminare citat ---
Daca naste in direct, eu zic sa nu fim, cum se spune 'numai noi intre noi'.Sa chemam un medic ginecolog, dat fiind faptul ca noi suntem 'neaveniti' in ale nasterii..nu stim ce si cum are loc respectivul proces tehnologic!Sigur ca ne distram, da tre' sa ne si 'documentam'!Maine, poimaine ni se intampla si ...noua si nu stim ce si cum!AAA..in plus Gigi pomenea ceva de o sectiune pe forum de 'arta fotografica'; chemam si un fotograf profesionist...postam pozele pe forum si le supunem spre dezbatere!In plus, eu mai zic sa chemam oarescare(sau macar una persoana) inzestrata cu real talent scriitoricesc, macar o poezie acolo, nu strica!!!Uite asa transformam nasterea Prodancei in...arta! ;D
mihaela1961:
Sa va spun de data asta cateva emisiuni care mie imi plac:
Nocturne-TVR1-luni(cred ca e fosta Garantat 100%)-de mare exceptie-nu inteleg ora tarzie, dar asta e
Apropo tv-PROTV-duminica-orele 13-Andi Moisescu cu ai lui invitati 'o tine intr-o continua satira', in opinia mea de foarte buna calitate
Romania, te iubesc!-PROTV-duminica-orele 18-ultima emisiune despre transplantul de organe-m-a emotionat pana la lacrimi
Asta-i Romania-Kanal D
Damen Tango-Nasul TV-orele 17
SOS-Terapeutul de serviciu-luni-LOOK TVjoi-orele 22
Ora de business-TVR1-orele 19(in opinia mea Moise Guran are darul de a face informatia accesibila tuturor)
Vocea Romaniei-promoveaza adevarate talente, iar juratii fac show
Teatru TV-aNTENA 1-miercuri...si stupoare, redau mai jos ce am citit intr-un cotidian.Mie imi ramane un gust amar si ideea dura ca asta-i ceea ce meritam:
'Antena Group a incercat marea schimbare, introducerea in grila de programe a Antenei 1, chiar in Prime-Time, a unor productii culturale, destinate telespectatorilor care isi doresc sa urmareasca si alt gen de divertisment.
Teatru TV a fost acea deschidere ceruta, pe site-uri, in ziare, la televizor, personalitati sau oameni simpli care sustineau ca romanii nu mai vor cancan-uri, barfe, show-uri cu vedete de factura indoielnica, ci altceva.
Antena 1 a programat, timp de patru saptamani, in zilele de miercuri, piese de teatru in care au fost distribuite nume mari ale scenei romanesti (vezi George Mihaita) si o punere in scena pe masura. Este important de subliniat ca acest pas a fost indraznit de o televiziune comerciala si nu oriunde, ci in intervalul orar de maxima audienta, in Prime-Time.
Audientele inregistrate au demonstrat insa ca romanii nu sunt pregatiti pentru aceasta schimbare, nu si-o doresc deocamdata si investitia in acest gen de programe este nejustificata.
O noapte furtunoasa, perla a dramaturgiei romanesti, a fost declasata, pe publicul commercial, de show-ul Kanal D, Wowbiz.
Cert este ca va mai trece mult timp pana cand o televiziune va incerca din nou sa ofere acest gen de productii marelui public. Iar cei care sustin ca telespectatorii doresc sa urmareasca programe culturale trebuie, in mod clar, sa-si schimbe convingerile si discursul: romanii sunt foarte multumiti de ce vad acum la televizor!
adpm.ro'
silviu:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 13:02 --- (de care vrei? dovleac sau floare?)
--- Terminare citat ---
de bostan :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă