Scrise de noi > Articolele noastre

"Stiri de chinuit neuronii" sau "Dilemele romanilor"

<< < (3/8) > >>

Cory:

--- Citat din: admin din Vineri, 05 Aprilie 2013, 10:23 ---Desi nu sunt adeptul violentei, cred pana la urma ca in tari ca Romania, nu se poate ordona, constientiza si aduce cu picioarele pe pamant clasa politica si de-alde producatorii tv a lui peste', decat cu nuiaua, ca sa nu-i spun bata. Se pare ca altfel astia chiar n-au de gand sa faca ceva pozitiv...Doar interese personale sau de grup, comerciale, de conjuctura, fara sa tina cont de efecte, de noi... :hammer:

--- Terminare citat ---
Vad ca nu sunt chiar  singura care gandeste asa... nici eu nu sunt pentru violenta, dar atunci cand cineva calca in picioare orice valoare  doar pentru as atinge interesele proprii, si se comporta de parca nu ar avea nici un D-zeu ,si nici o frica fata de nimic ,  parca ar trebui sa existe cumva o pedeapsa  :box: .... acum de unde o sa vina si cand anume  ramane de vazut ... :(

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 05 Aprilie 2013, 08:28 ---http://www.petitieonline.com/interesul_public_mai_presus_de_gustul_publicului

;)

--- Terminare citat ---

Semnat petitia! oare ajuta la ceva? :sorry: Doar propriei noastre constiinte!!

mihaela1961:

Am gasit ceva in ton cu articolul!

Caroline:

--- Citat din: admin din Vineri, 05 Aprilie 2013, 08:17 ---Te iarta Bogdane! Am un amic bun, care este preot. Nu prea-i plac lui canoanele bisericii, este mai mult laic...
Il nimeresc odata acasa in plin post, facea "gratare". Si-i zic, razand: "Auleu parinte, ce faci, nu-i post?" Si-mi raspunde, facand semnul crucii, peste carnea sfaraind..."Le-am dezlegat Luminate, le-am dezlegat!" Asa ca D-zeu iarta... :)

--- Terminare citat ---

:happy:
Atunci ne iarta si pe noi, astialanti, daca nu credem in ei, ci in El...
Credeti-ma pe cuvant (sau din experienta proprie). Tara NU e in curs de analfebetizare, indiferent ca X sau Y din media sau din politica si-ar dori asta, mai mult sau mai putin constient, pentru folosul sau ratingul propriu. Nici o actiune NU este degeaba, chiar daca, la un moment dat, pare asa. Dimpotriva, e foarte folositoare intru atingerea masei critice necesare pentru a fi altfel. Copiii nostri nu sunt atat de naivi pe cat ne par noua (sau cel putin nu atat de naivi cat am fost noi, la vremea lor). Eu am incredere in ei. Si n-am nevoie de nimic altceva in afara de asta.  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Vineri, 05 Aprilie 2013, 11:15 ---Anamaria Prodan vrea să nască ÎN DIRECT la TVR
in direct si la o ora de varf. abia astept :yeah:

--- Terminare citat ---

De ce oare imi "suna" a sezonul 2 din "nasterile" la TV ( primul apartine lui Moni, asistata cu emotii de Irinel !!  ;D) ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă