Arhiva > Arhiva

Adevarul, pro si contra

<< < (2/2)

mihaela:
Consider ca orice barfa ascunde o informatie. Si asta nu neaparat in cuvintele care o alcatuiesc. Ci in spatele ei, in cauza care a dus la nasterea barfei. Putem afla informatuii despre caracterul celui care exprima barfa, putem afla informatii despre cel care este barfit (repet, nu informatiile transmise in barfa) sau putem afla informatii colaterale ( cu ce se ocupa cel barfit, dusmanii sau prietenii pe care ii are etc).
Oricum, barfa este periculoasa, desi pe moment pare doar o ventilatie emotionala inofensiva.

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Luni, 22 Martie 2010, 09:27 ---acum sa fim seriosi, e nativ a "barfi" dar cum se prezinta in acceptiunea fiecaruia "a spune adevarul / da sau nu", putem asimila barfa cu adevarul?!

--- Terminare citat ---

Îmi displace ideea de a "bărfi" pe cineva. Cel mai urât mi se pare să bârfeşti un coleg, cunoscut, amic  imediat ce acesta a ieşit din încăpere. :'(

marcutza:
@awanaasta numesc eu barfa, am spus mai sus. insa adevarul indiferent de modul de expunere il considerati sau nu ? e bine venit sau nu ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă