Scrise de noi > Articolele noastre

Pierdut partener ideal. Găsitorului recompensă

<< < (15/16) > >>

oviarad:
Experienta anterioara si experientele celorlalti ne ajuta, teoretic, sa evitam sa repetam greselile, nu?  :angel:
Chiar crezi ca invatam din ele , adica invatam suficient ca sa nu le repetam , am senzatia ca suntem programati genetic sa cautam acelasi lucru , oricat incercam sa evitam situatia anterioara , te trezesti dupa un timp tot acolo  |o te mai si intrebi cum ai ajuns?

wonderland:

--- Citat din: oviarad din Duminică, 11 Februarie 2018, 11:55 --- te trezesti dupa un timp tot acolo  |o te mai si intrebi cum ai ajuns?

--- Terminare citat ---

Asa ajungi, cum ai spus si tu....neincercand sa intelegi ce te-a dus prima oara acolo.  |o
Sau evitand sa recunosti, sa accepti, sa (te) schimbi...

adda:
Poate este teorie poate nu, citeam intrun articol ca ni se intampla aceleasi lucruri si facem aceleasi greseli pana cand ne dam seama unde gresim de fapt  :rtfm: :giggle:

Din greseli invatam, cu conditia sa ne dam seama unde gresim  :happy:

Iustin:
Ar fi pacat sa repetam aceleasi greseli cand sunt atatea posibilitati.

oviarad:
uff, ce mi-ar place sa putem discuta la o cafea impreuna , as avea cateva intrebari mai incomode , despre acest subiect ,,,,,,,,,,,, o sa am rabdare , doar wonderland stie ca detin aceasta calitate din plin , desi imi ard  degetelele , hai sa nu facem  :offtopic: aici , promit ca cu prima ocazie , posibila , in realitate, nu virtual, o sa ating subiectul

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă