Scrise de noi > Articolele noastre
Pierdut partener ideal. Găsitorului recompensă
elenuca:
salutari,
daca-mi permiti, silviu, cred ca le-ai cam amestecat-si romatic, si iubiri de-o zi si aventuri?Iubirile de-o zi cred ca sunt un fel de aventuri, dar romantismul.............
oricum, din nou sa-mi permiti, ador zicerea ta cu manualul de utilizare pentru cat esti de complexat!
wonderland:
elenuca, eu cred că silviu s-a încurcat. cred că voia să zică doar că ce vrea iubit pentru totdeauna, în fiecare zi, și romantic si ca într-o aventură. ;D
wonderland:
gabi_nico, se pare că treci printr-o perioadă confuză.
ce fac altii, aventurieri sau altfel, spune ceva despre ei, nu despre noi.
Stii, era o zicală, dacă cuiva nu-i place o prăjitură nu înseamnă că prăjitura nu e bună.
Așa, că nu lăsa experiențele neplăcute, să te facă să pui la îndoială calitățile și meritele tale.
Doar mai atentă la ce alegeri faci...
elenuca:
ce frumos ai amestecat cuvintele, Wonderland,ce inspiratie!!!!!!!!! ce ideal..........
.multumesc frumos de raspuns,incepusem sa cred ca vorbesc de una singura........
a,am ras cu hohote de biletelul postat,mi-a prins foarte bine dupa o zi plina
gabi_nico:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 15 Noiembrie 2013, 18:39 ---gabi_nico, se pare că treci printr-o perioadă confuză.
ce fac altii, aventurieri sau altfel, spune ceva despre ei, nu despre noi.
Stii, era o zicală, dacă cuiva nu-i place o prăjitură nu înseamnă că prăjitura nu e bună.
Așa, că nu lăsa experiențele neplăcute, să te facă să pui la îndoială calitățile și meritele tale.
Doar mai atentă la ce alegeri faci...
--- Terminare citat ---
Multumesc Wonderland!
Sunt confuza rau! La alegeri, am un mare defect, cred oamenii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă