Scrise de noi > Articolele noastre

Despărțirea nu e sfârșitul lumii...

<< < (15/17) > >>

costi31:
Buna Mihnea, ma bucur sa observ ca deja esti pe drumul cel bun si mai optimist sper ;...eu am vrut sa-ti recomand o carte...poate ai citit-o deja:
"Lasa grijile,incepe sa traiesti"- Dale Carnegie f. usoara de citit si asimilat cu povestioare interesante. Apoi sa stii ca unii dintre noi chiar ne dorim sa fim single  :)  e chiar reconfortant o perioada cel putin astazi  ;) Iar daca vrei sa ajuti pe cineva (tot copii si acestia)...urmareste emisiunea martea sau aici:
www.stareanatiei.ro/category/momente/ceasul-bun/   Numai bine iti doresc !!! O0 
PS. pt. voluntariat si altele poate cei din Bucuresti stiu mai multe...

wonderland:
Da, cred ca indiferent daca suntem acasa, hai-hui, nou sau vechi, reactionam la cererile sensibile, profunde, autentice, primite pe forum.
Asa se face ca Mihnea a primit in foarte scurt timp, multe mesaje, chiar de la persoane intrate recent. Bravo, noua!

Ma bucur si eu ca Mihnea pare pe o directie.
E important sa nu ai asteptari. Nimic nu se petrecce peste noapte. si, da toata lumea spune ca ajutorul e la tine, pentru ca indiferent ce ti-ar spune cineva, sau ce sfaturi bune ai gasi tu, alegerea si decizia de actiune e la tine.
La fiecare dintre noi, pentru el.
Dar, important e ca tonul tau e nu mai e asa de disperat, semn ca esti pe drumul linistirii. Iar faptul ca iti asumi partea de co-autor al despartirii e cu adevarat un semn de profunzime si responsabilitate personala.    Important e sa nu te culpabilizezi prea mult sau la nesfarsit.

Ma bucur ca esti interesat de alte activitati. Chiar daca inca nu te simti pregatit sa interactionezi in mediul real, mergand in excursie, poti sa continui sa interactionezi pe forum.
De ex. poti continua sa povestesti sau sa ne impartasesti reflectiile tale despre despartire aici.
Sau sa povestesti despre filme pe linkul:http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,125.750.html

Despre voluntariat, ti-am lasat un mesaj: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1668.msg133488/topicseen.html#msg133488

Am sentimentul ca ai rasfoit deja prin paginile forumului.
Si sa nu crezi ca cineva de aici isi inchipuie ca "vindecarea" de suferinta se produce peste noapte.  :(

noiembrie:
Asta cu puterea e la fiecare din noi ,mi-a starnit un gand,pe care sa-l astern in cuvinte…

Cand te afli intr-un moment atat de critic,cam tot ce spun altii,chiar daca au dreptate ,pare ireal.
Te simti ca o "rufa"intr-un lighean,poti fi inmuiat,sapunit,rasucit cu putere,ti se poate turna detergent,
balsam,apa calda, apa rece,degeaba…
Astepti degetele delicate ale cuiva care sa stie ce sa faca cu tine...te clateste putin,te stoarce bine,
te agata pe o sfoara,cu doi clesti…
Tu astepti cuminte o raza calda de soare,adierea blanda a vantului,te usuci,apoi te zmulgi din clesti
si zbori...putin.
Ceva sau cineva te va murdari iar,mai curand sau mai tarziu…
Zambiti,dragii mei !

Laur:
infricosatoare metafora :o

wonderland:
 :2funny:ce te-a infricosat? Posibilitatea de a fi sapunit sau cea de a fi murdarit din nou?

Frumoasa metafora, noiembrie. Desi, la final am avut un gand: de murdarit ne murdaresc doar gandurile, faptele si actiunile proprii. Alea rele negative. Ale celorlalti, ii murdaresc pe ei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă