Scrise de noi > Articolele noastre

Despărțirea nu e sfârșitul lumii...

<< < (12/17) > >>

wonderland:
când se topește orice urmă speranța din mintea ta, când ai oprit orice tentativă de a ”repara”, ”relua”, ”continua”, ”încerca încă o dată”... etc, când încetezi să te gândești după tiparul dar dacă..., totuși..., poate de data asta..., cum ar fi....
Când nu te mai răscolește nici nostalgia după cum ar fi fost daca...
Când nu te mai întrebi nimic.
Când nu mai ai niciun regret și niciun resentiment.

wonderland:
Cand cele mai negre, si aparent irationale si 100% improbabile ganduri se adeveresc.  Paradoxal te simti eliberat. si mai aproape de ceea ce spuneam in postarea initiala: pana nu se incheie in mintea ta, in sufletul tau, nu s-a incheiat!

noiembrie:
Nu vreau sa cred ca ne despartim de Sibiel...Oare pentru comunitatea noastra va fi un alt loc pe care sa-l numim acasa ? Va gasi oare Gigi un alt colt de rai?
Si susurul izvorului si soarele rasarind de peste deal si mirosul de paine rumenita si amintirile noastre...
Sibielul m-a vindecat de alte despartiri.
Rana despartirii de Sibiel oare cine o va vindeca ?

wonderland:
noiembrie, apreciez mult stilul tau duios. Dar, eu, azi sunt un pic cinica. Sau poate doar realista.

Daca cineva ar avea o rana de vindecat, ar fi Gigi si Samiza. Desi cred ca e o decizie cantarita si un pas spre un viitor asumat :)

Amintirile raman. Dar lumea e intr-o continua schimbare si evolutie. Sibielul, de fapt actiunile la Sibiel au fost niste jaloane emblematice pentru tot ce inseamna SCT.
Sunt convinsa ca Gigi s-a gandit deja la alte jaloane.
Deci, eu sa ne bucuram de ceea ce avem (amintirile momentelor minunate petrecute acolo) si sa ne pregatim de ceea ce ne ofera prezentul si viitorul, cu inima deschisa.
Si apoi, gandeste-te, cei care au intrat recent sau care vor intra curand in comunitate, se vor bucura de fiecare actiune, vor gasi propriul colt de rai, nici nu vor sti, deci nu vor putea sa se raporteze la un trecut necunoscut.
Asa e in viata...nimic nu se repeta. Nici noi nu mai suntem la fel. Si, in cele din urma asta poate fi o binecuvantare.

Imbratisare...

wonderland:
Gigi, cati membrii spuneai ca sunt in SCT? Vreo 2000 au intrat doar in ultimul an...Basca, cei care erau deja si inca n-au iesit din statutul de single.
Am putea spune ca suntem tot atatea dovezi ca exista viata dupa dupa o despartire. Ba chiar ca, in unele cazuri, exista o viata mai buna, sau macar una in care descoperim ca putem sa o luam de la capat, cu noi obiceiuri, noi moduri de a gandi si de a trai si de a ne raporta la noi si la lume.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă