Scrise de noi > Articolele noastre
Despărțirea nu e sfârșitul lumii...
wonderland:
--- Citat din: adda din Vineri, 14 Iunie 2013, 14:03 ---problemele sentimentale nu sunt atat de grave in comparatie cu alte probleme, acestea vin si trec, apoi vin altele si toto asa. (ii dau dreptate intr-un fel, dar cand esti pus in situatie nu mai e asa de simplu).
--- Terminare citat ---
indiferent de natura lor, problemele vin și trec... ca și bucuriile, ca și viața toată...;)
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Iunie 2013, 00:04 ---Pai nu e simplu deloc... fiindca cel mai greu e sa lupti cu un dusman nevazut, sau si mai mult, inexistent (adica existent doar in capul nostru).
--- Terminare citat ---
Existent în capul nostru, adică real. Nu ușor, dar putem încerca să-l desprindem din categoria pericol pentru supraviețuire și să ne străduim să aflăm împotriva a CE ne luptăm.
wonderland:
Am voie să pun muzică aici?! :coolsmiley:
Best song for saying goodbye - "For good" from Wicked by Napat (Reaf)
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Iunie 2013, 00:04 ---Pai nu e simplu deloc... fiindca cel mai greu e sa lupti cu un dusman nevazut, sau si mai mult, inexistent (adica existent doar in capul nostru). Teama este un sentiment ancestral. E firesc sa iti fie teama de ceva real, vizibil si palpabil, care te poate ataca, rani sau chiar omori. Problema este cu pericolele care nu se vad, nu te ating fizic, ci te "lasa" sa traiesti cu ele-n gand pana la adanci batraneti. Impotriva lor e foarte greu de luptat, fiindca nu stii impotriva a CE te lupti. Iar de cele mai multe ori, te lupti doar impotriva ta si-a gandurilor tale... Ceea ce e crunt.
--- Terminare citat ---
DA Caro,
Am subliniat din textul tau ce am constat si eu..ce-i drept nu legat de despartire, intr-o cu totul alta situatie, conjunctura pe care mi-o asum pana intr-acolo incat am si marturisit-o in vreo doua din articolele mele 'printre randuri'.Cel mai cumplit lucru e 'sa scapi fraiele', sa te zbati inlantuit in propriile-ti ganduri negre care nu prea au legatura cu realitatea sau au, dar intr-un mod exagerat, deformat.Este ingrozitor de greu sa rupi lantul, sa simti ca te sufoci si nu poti sa iesi la suprafata.Nu ma plang de 'caderile mele', imi accept soarta, nu ' bag sub pres', dar e ingrozitor...atunci cand simti ca te scufunzi. In plus, esti foarte greu de inteles de cei din jur, tocmai pentru ca in aparenta nu ai mari probleme comparativ cu altii si atunci esti judecat.Iertati-ma ca scriu asta aici fara legatura cu subiectul topicului, dar uneori simit nevoia sa ma exteriorizez.
ella:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 15 Iunie 2013, 06:32 ---Eu stau și mă întreb de ce mi-aș dori să rămânem prieteni?
--- Terminare citat ---
Nu neaparat prieteni,dar ce atitudine sa ai cand te intalnesti intamplator pe strada(de exemplu)? Poti sa treci unul pe langa altul ca doi necunoscuti?
Si , da.Trebuie sa lasi totul in urma si sa mergi mai departe ,dar dragostea e atat de complicata...Uneori faci niste lucruri parca independent de vointa ta,desi esti constient de faptul ca persisti in greseala si ca n-o sa se intample cum "visezi"tu(ma refer la mine).
Dar toate vin si trec(cum spunea cineva mai sus),insa uneori te coplesesc gandurile si simti nevoia sa impartasesti cu altii acea stare de "rau"care te-a cuprins.
mihaela1961:
--- Citat din: ella din Duminică, 16 Iunie 2013, 20:49 ---Dar toate vin si trec(cum spunea cineva mai sus),insa uneori te coplesesc gandurile si simti nevoia sa impartasesti cu altii acea stare de "rau"care te-a cuprins.
--- Terminare citat ---
I agree!De aia 'ma scap si eu franele' pe aici si 'bazai' a pustiu si tristete...da' imi revin! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă