Autor Subiect: ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul  (Citit de 51455 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Remy

• Vizitator
  Ai instalat cumva anumite interfete , upgrade-uri sau programele legate de forum ? Altfel nu pot sa-mi explic de ce poate functiona greu ...

adria

• Vizitator
nu, remy, n-am facut nimic din cele spuse de tine, de altfel nici nu m-as pricepe
acest mesaj e al doilea pe care incerc sa ti-l trimit in decurs de 2 min, prima data a fost imposibil

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
Adria, sa stii ca si mie mi s-a intimplat asa cind am vrut sa trimit mesaj cu poze pe topicul cu plante. Daca citesti acolo, o sa vezi ca ma plingeam ca apare scris cu rosu cam asa: " a aparut o eroare, nu puteti trimite mesaj nou pe acest topic", insa interdictia aparea doar la mesajul cu poze;  mesajul fara poze, in care ma plingeam de situatia asta, a aparut pe topicul respectiv, fara probleme. Am incercat doua zile fara succes sa trimit mai multe poze in acelasi mesaj, iar cind am redus numarul lor la numai patru, mesajul a aparut, se pare ca numarul pozelor a fost problema.

adria

• Vizitator
Răspuns: ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
« Răspuns #213 : Marți, 25 Mai 2010, 21:19 »
buna seara, remy
revin jumatate bucuroasa, jumatate nu
nu mai am probleme cu deschiderea paginilor, totul a revenit la normal, din acest punct de vedere, fara sa fi intervenit eu cu ceva, merge brici, vorba lui ayouni
insa, postarea de poze imi da batai de cap in continuare
apare o fereastra: "este o eroare din cauza timpului lung de incarcare sau a dimensiunii prea mari", asa ceva scrie
am incercat cu o singura poza, 2.85 MB, am primit acelasi raspuns, de trei ori inca
de redimensionat poza, nu pot
am urmat pas cu pas ce m-a invatat ayouni, insa nu am "resize" in meniul acela
am intrat in edit si mai departe m-am blocat, n-am gasit nici un buton "resize" sau ceva pe acolo
asa ca....habar n-am ce sa-i fac
o seara buna

adria

• Vizitator
« Răspuns #214 : Marți, 25 Mai 2010, 21:21 »
draga remy, mesajul dinainte a plecat de la mine catre tine ca din pusca
naiba stie ce-o fi avut de-a mers asa greu sau de ce mi-a respins mesajele

Remy

• Vizitator
« Răspuns #215 : Miercuri, 26 Mai 2010, 03:39 »
   Singura explicatie care o gasesc pentru problema cu trimiterea mesajelor este fluctuatia conexiunii tale la internet . Personal am patit si eu asa cand RDS-ul era instabil in zona in care locuiesc si , culmea , si mie mi se intampla doar pentru anumite pagini de internet . Ce ti-as recomanda pentru cand mai patesti la fel este sa accesezi butonul de windows
Start -> Run -> In casuta ce ti se deschide scrii comanda "cmd" -> in fereastra pe fond negru care iti va aparea tastezi comanda "ping www.yahoo.com" si asa o sa-ti dai seama daca ai fluctuatii de internet . Cat despre eroarea la atasarea pozelor ma gandesc inca , daca fisierul nu e prea mare si e redimensionat corect nu pot identifica problema asa ca o sa ma sfatuiesc zilele acestea cu cineva pentru a putea rezolva aceasta problema . Din pacate maine probabil ca o sa lipsesc asa ca voi reveni joi cu un raspuns privind acest lucru

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #216 : Marți, 08 Iunie 2010, 12:37 »
astazi forumul merge ceva mai bine decat ieri, sper ca mutarea de care vorbea adminu sa fie de bun augur, succes !!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #217 : Marți, 08 Iunie 2010, 18:13 »
Da, am verificat, este foarte stabil si usor de incarcat.

adria

• Vizitator
« Răspuns #218 : Miercuri, 16 Iunie 2010, 20:40 »
in sfarsit, a reusit sa intru
sper sa nu mai am probleme
multumesc, gigi, pt sfat

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #219 : Marți, 29 Iunie 2010, 16:20 »
Buna ziua, oameni buni. Spuneti-mi, va rog, cum pot trimite ceva dragut de pe you tube pe acest forum? Multumesc. Pupici

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #220 : Marți, 29 Iunie 2010, 16:51 »
Buna ziua, oameni buni. Spuneti-mi, va rog, cum pot trimite ceva dragut de pe you tube pe acest forum? Multumesc. Pupici

Draga Lucia, pentru a pune clipuri de pe youtube, ai 2 metode.

1. Fie postezi link-ul clipului ca atare intre etichetele [url][/url] (al 4-lea buton de la stinga la dreapta, din rindul 2). Ex:
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

2. Incapsulezi clipul prin copierea aceluiasi link al clipului intre etichetele [youtube][/youtube] (primul buton de la stinga la dreapta, din rindul 2) si va aparea in corpul mesajului. Ex:

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/G6Kspj3OO0s?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sper ca am fost explicit. Succes!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #221 : Marți, 29 Iunie 2010, 18:04 »
Saturnis, dragule, multumesc din suflet pentru ajutor.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #222 : Vineri, 30 Iulie 2010, 22:23 »
postare de video clip youtube, pas cu pas, prin capturi de ecran...in caz ca mai are cineva dubii:

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #223 : Vineri, 30 Iulie 2010, 22:26 »
pentru data viitoare: cum sa postezi o fotografie la care nu ai link, in asa fel incat sa se deschida o data cu mesajul tau.  adica vom obtine un link ca al pozelor din photobuckets.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #224 : Luni, 02 August 2010, 18:38 »
de ce ne tii tu in suspans, @ayouni/kriemhilde, mm??
cum se pun pozele alea cand le ai pe calculator si n-ai link?? :)