Autor Subiect: ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul  (Citit de 51484 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ancap

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
salutare
m-am inscris acum si nu vreau sa se vada cand sunt online
cum fac?
nu m-am prins inca cum functioneaza forumul asta

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
bine te-ai inscris :-*
undeva in setarile profilului este o bifa ceva cu starea ta pe forum...nu mai stiu exact pe unde...

Offline ancap

• Newbie
  • *
pai unde anume?
asta intrebam

Offline capsuna

• Hero Member
dar te vezi f bine.... :)

Offline ancap

• Newbie
  • *
deci stie cineva cum se face?
trebuie sa scriu administratorului pt asta?

Offline capsuna

• Hero Member
avem un moderator prezent, Manfred,  poti sa-i scrii lui

Offline ancap

• Newbie
  • *
daca e prezent la datorie de ce sa ii mai scriu

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
...Bine  ai  venit  @ancap  :)   ....dar  aici  nu  trebuie  sa  te "ascunzi "  ...este  mult  mai  bine  sa  fi  online ,...nu te  papa nimeni  ;)

adria

• Vizitator
dragi moderatori, buna dimineata
am probleme cu atasarea de poze; tot imi apare ca ar fi o eroare, asta dupa ce sta minute bune, ca si cum le-ar incarca
de asemenea, nici mesaje nu mai pot trimite, de fapt, unele da, unele nu
parc-ar fi cineva de le-ar tria
ce credeti ca se intampla?

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
neata adria si toti ceilalti!

adria, poate ca pozele pe care vrei sa le atasezi sunt prea mari, pentru ca am inteles ca se pot atasa pana intr-un anumit numar de MB.  daca sunt mai mari, trebuie redimensionate.  in legatura cu redimensionarea, am pus aici, acum ceva timp, niste instructiuni pe baza de print screens.  incearca totusi si una cate una... 
(prin screen = este un fel de fotografiere a ceea ce avem pe ecran, unele calculatoare au o tasta in acest sens, la altele trebuie apasat simultan pe tasta fn si prt sc; in general fn este in partea stanga jos iar prt sc in partea superioara dreapta. poti salva imaginea astfel obtinuta pe un paint sau intr-un word, pe care le poti atasa ca si cand ar fi o poza, cu click dreapta mouse si paste, sau pur si simplu ctrl + v). functia aceasta, mie personal imi este foarte utila, de ex cand trebuie sa arat unui coleg care lucreaza la distanta sau unui client, ceea ce vad eu in acel moment pe ecranul calculatorului. bafta!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Remy

• Vizitator
Buna Adria,
In legatura cu atasarea fisierelor ( a pozelor mai exact ) se pare ca mi-a luat-o Ayouni inainte si ii multumesc . In legatura cu mesajele as dori sa stiu ce mesaj ( sau ce eroare ) apare atunci cand NU poti trimite un mesaj . Poate reusim sa descurcam cumva problema..

adria

• Vizitator
multumesc, ayouni si remy, o sa incerc ceea ce mi-ati transmis
pana acum, n-am avut probleme cu marimea, este acelasi aparat si aceleasi setari
in legatura cu mesajele netransmise, nu-mi apare absolut nimic scris, pur si simplu nu se trimite
am stat cateva minute bune sa se incarce mesajul si apoi, m-a saturat asteptand
s-a intamplat de cateva ori, dar alternand cu mesaje care au putut fi transmise
de fapt, asta n-am inteles, de ce unele da si altele ba

adria

• Vizitator
revin, din pacate, tot cu probleme
tot nu reusesc sa trimit poze; cred ca s-a rezolvat problema mesajelor (am reusit sa transmit astazi toate mesajele), insa site-ul functioneaza foarte greu
fiecare pagina se incarca in timp foarte lung, trebuie sa astept peste rabdarea mea
e vorba doar de acest site si de forum, pentru ca ale site-uri n-au nimic (mi-au confirmat si copiii)

Remy

• Vizitator
Draga Adria tocmai am luat legatura cu cativa dintre participantii acestui forum pentru a testa acest lucru. Nici unul din ei nu intampina aceasta problema . As dori sa stiu de cat timp a inceput sa mearga rau ? .. si daca esti sigura ca in momentul in care forumul functioneaza greu alte site-uri / forumuri functioneaza normal

adria

• Vizitator
de ieri mi se intampla sa nu pot posta poze, si astazi am incercat, acelasi rezultat
de vreo 4-5 zile a inceput problema cu deschiderea paginilor de pe forum si pagina cu taberele de pe site, dar n-am dat asa o atentie mare, insa de ieri e mai rau