Autor Subiect: ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul  (Citit de 51561 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maria171

• Vizitator
Răspuns: ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
« Răspuns #120 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 09:33 »
Mie mi se pare ca ar mai trebui inclusa o regula in regulament
obligatia stafului tehnic de a raspunde constructiv la toate mesajele ce semnaleaza probleme tehnice

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #121 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 09:39 »
este tutorial cu postare poze @emanuellen   :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,161.60.html

@anamama13, putin rabdare si se vor rezolva :) pasi mici si siguri, sa avem putina rabdare  :-*

@sile43 te rog citeste cu rabdare si atentie mesajul personal si reconsidera-ti decizia  :-*

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #122 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:31 »
buna dimineata tuturor! @sile, vrei sa ne parasesti? tocmai acum cand se pare ca lucrurile vor intra pe un anume fagas de normalitate? cu reguli de bun simt pe care multi dintre noi ar fi trebuit sa le stie de mult.  Si care vrand nevrand vor trebui respectate... Crede-ma, si acest forum, ca multe alte lucruri in viata, este o sita. Asa cum se prezinta in acest moment lumea, sa stii ca e nevoie de oameni buni si cu suflet mare.  Nu dezarma!  :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

maria171

• Vizitator
« Răspuns #123 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:22 »
domnule adm vad ca esti on line
nu ne dai si noua niste raspunsuri?

maria171

• Vizitator
« Răspuns #124 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:34 »
si daca tot te apuci sa scrii, poate ne lamuresti si unde am gresit de ai inchis subiectul eminescu
tare as dori sa ne raspunzi si la problemele tehnice si la eminescu

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #125 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:40 »
7.Administratorii / moderatorii pot decide stergerea / editarea mesajelor precum si “blocarea” userilor . Deciziile acestora nu pot fi influentate de membrii forumului , doar userului afectat de decizie i se va explica pe Mesaj Personal  .

maria171

• Vizitator
« Răspuns #126 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:49 »
mersi, marcutza
stiu si eu sa citesc si in plus am si experienta forumului de animale unde sunt mentor

eu am pus 2 probleme tehnice, una din data de 31, martie, la care nu mi s-a raspuns
avand in vedere ca e vorba de tehnica, nu e cazul sa mi se explice prin mesaj privat
la povestea cu eminescu, sunt de acord sa mi se explice prin mesaj privat de ce?
asta ca sa inteleg unde am gresit
numai ca nu am primit raspuns la nici una nici pe interfata publica si nici particular
probabil ca nu voi primi , la fel cum s-a facut cu a 2-a aparitie a lui carmentoma, cand mi s-a parut o chestie ...
nu, gata

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #127 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:57 »
eu gandesc asa, poate gresesc, ca atata timp cat n-ai primit mesaj privat = n-ai gresit tu cu ceva  :) pe eminescu.
in legatura cu problema tehnica, trebuie sa fim putin intelegatori, stim bine cat de ocupati sunt  :)
si eu zic ca anumite interventii merita facute pe privat, deloc pe public, tu cunosti bine fiind pe forumul acela mentor.  :-*

Remy

• Vizitator
« Răspuns #128 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:06 »
@anamama13 regulamentul a fost modificat .. momentan s-a decis ca este mai bine ca userii sa nu aiba acces la propriile mesaje . Asta pentru ca ne-am lovit de ceva probleme in trecut si trebuie sa invatam din acea experienta :) . Deci NU o sa aveti un buton de EDIT

Remy

• Vizitator
« Răspuns #129 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:08 »
@maria ti-am raspuns de ieri pe privat vizavi de acel subiect si sunt convins ca atunci cand o sa aiba timp Admin va reveni cu mai multe explicatii

maria171

• Vizitator
« Răspuns #130 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:14 »
am citit mesajul tau privat si tot ieri ti-am raspuns si eu
acum daca tot te-ai apucat sa dai raspunsuri explica-mi chestia asta
Citat
toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul Mesajelor Personale
adica daca voi aveti acces si la mesajele mele particulare si le puteti modifica?

maria171

• Vizitator
« Răspuns #131 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:16 »
si poate imi raspunzi si la mesajul din 23 martie (acum am vazut ca nu era pe 31 )
uite-l

daca in cadrul unei sectiuni am mesaje necitite, imi este semnalat lucrul asta
citesc un mesaj, inchid sectiunea si imi apare ca si cum as fi citit toate mesajele
nu trebuie sa ma atentioneze ca mai am de citit?
mie asa mi se pare ok

Remy

• Vizitator
« Răspuns #132 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:21 »
 In privinta accesului nostru la mesajele private nu , nu avem acces la ele dar trebuie sa pastrati aceasi conduita ca si in mesajele scrise pe forum , in caz contrar tot noua ni se raporteaza de cei "lezati" . Vizavi de problema din 23 martie sincer sa fiu am evitat raspunsul , pentru ca este o problema din alcatuirea forumului care a fost discutata cu persoana care a creat aceasta interfata si vom incerca sa o rezolvam cat mai repede .

maria171

• Vizitator
« Răspuns #133 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:36 »
9.Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creeaza tensiune si dezacord . Nu sunt acceptate vendetele personale si barfa negativa la adresa altor utilizatori ai forumului .
10.Discutiile in contradictoriu fara rost sau subiectele care nu prezinta un interes general in forum vor fi sterse
11.Toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul Mesajelor Personale

poate ar trebui schimbata exprimarea

multumesc pentru raspunsuri
a fost greu?

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #134 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 13:10 »
@anamama13 regulamentul a fost modificat .. momentan s-a decis ca este mai bine ca userii sa nu aiba acces la propriile mesaje . Asta pentru ca ne-am lovit de ceva probleme in trecut si trebuie sa invatam din acea experienta :) . Deci NU o sa aveti un buton de EDIT

vad ca numai unii useri sunt deconectati de la mesaje personale, altii sunt conectati! in functie de ce s-a hotarat chestia asta?!
cam multa "cenzura " pentru gustul meu !
sau, ma rog , sa speram ca se mai potolesc apele, dar cine e lipsit de bun simt, tot asa va ramane, parerea mea, desigur!