Arhiva > Arhiva
ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
admin:
Buna seara Awana, se simtea foarte tare mult nevoia moderatorilor, trebuie sa-mi trag sufletul si sa lucrez din nou la teme si in special la partea de organizare. Apropo maine (vineri) apare un articol in Evenimentul Zilei despre cluburi, iar dimineta la Radio Actualitati o sa fie o prima parte a interviului pe care l-am dat. Difuzarea este intre 8.30 - 9.00 pe 101,8.
maria171:
observ ca modratorii au intrat deja in groapa cu lei
bravo
am avut un schimb de mesaje cu manfred
m-a luminat
il propun la prima de paste
;D
maria171:
am observat ca numarul stelutelor acordate ca ranguri pe forum creste f repede
de exemplu, eu la 172 de mesaje am 3 stelute
parca ceva nu e ok
ar trebui marit nr de mesaje pentru obtinerea unul grad
pentru gradele mai stelate ar trebui ca pragul de mesaje sa fie mult mai sus
adica sa se acorde mai greu
de fapt nu gradul si stelutele sunt importante ci implicarea in dezvoltarea forumului
eu pot obtine rangul de full member punand mesaje la bancuri, fazan sau la retete culinare, dar asta nu inseamna ca am ajutat comunitatea prin discutii creative, nu am facut pe nimeni sa se apropie de noi, sa isi deschida sufletul catre oameni
eu asa cred
marcutza:
@maria171, tu ai impresia ca a ajuta aici = discutii creative ?! :)
stii, ma uitam ca de pe data de 17.03.2010 niciun singur topic nu poarta semnatura maria171, de ce oare ?! :)
si vorbesti de a posta in bancuri, retete culinare si fazan :) daca te uiti cu atentie(iar constat ca atentia ta este fff selectiva si putin carcotasa prinsa doar in a face ancheta de prost gust) aceste topicuri au prins f bine, drept dovada multimea de raspunsuri, deci exista feed-back implicit interes din partea userilor.
nu vii pe site si incepi cu deschisul sufletului, gresit, de ce? pt ca nu toti POT face asta din prima, de aceea exista un "preludiu" ca sa zic asa al deschiderii, al unei coversatii duse catre creativitate ;)
cer iertare daca am fost offtopic si nu numai :)
maria171:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,228.0.html
e topicul deschis de mine
propun ca urmatoarele discutii sa le purtam in spatiu privat, disputele nefacand parte din specificul acestui forum
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă