Arhiva > Arhiva
ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
Ayouni:
@carmentoma, pai, pe poza pas 3, sunt dimensiunile, fie document large, small; web large, small;mail large small, si marimile se afla in paranteza in pixels... iti alegi in functie de ce doresti tu sa faci apoi cu poza respectiva. fa mai multe incercari, joaca-te si vei vedea ce se intampla! hai fii serioasa, ca nimeni nu s-a nascut invatat si nici cu lingurita de argint in gura (asta cu lingurita de argint nu stiu de ce am pus-o, in fine...)
bafta!
carmentoma:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 04 Mai 2010, 14:55 ---@carmentoma, pai, pe poza pas 3, sunt dimensiunile, fie document large, small; web large, small;mail large small, si marimile se afla in paranteza in pixels... iti alegi in functie de ce doresti tu sa faci apoi cu poza respectiva. fa mai multe incercari, joaca-te si vei vedea ce se intampla! hai fii serioasa, ca nimeni nu s-a nascut invatat si nici cu lingurita de argint in gura (asta cu lingurita de argint nu stiu de ce am pus-o, in fine...)
bafta!
--- Terminare citat ---
Merci mult.... mai ales pentru intelegere!!! Pupici multi.... fara numar!!
anamama13:
scumpa carmecita... eu fac asa : aleg procentajul, la resize... de la 100%, cat este poza, ti se afiseaza si dimensiunile.... iar eu incep si micsorez procentul, pana vad la dimensiuni ca am cam 350- 400... daca mi se pare inca prea mare, o mai micsorez putin, cu vreo 10- 15 procente... daca e prea mica, o mai maresc putin.... intelegi ?.... incearca doar cu o poza, dar ca sa nu o strici de tot, fa-i intai o copie.... si apoi o salvezi cu alta denumire, mai pui ceva la nume, pe cea noua cu dim reduse.... eu sunt convinsa ca vei reusi...
va doresc tuturor o dm placuta... hi,hi,hi...
carmentoma:
--- Citat din: anamama13 din Marți, 04 Mai 2010, 16:13 ---scumpa carmecita... eu fac asa : aleg procentajul, la resize... de la 100%, cat este poza, ti se afiseaza si dimensiunile.... iar eu incep si micsorez procentul, pana vad la dimensiuni ca am cam 350- 400... daca mi se pare inca prea mare, o mai micsorez putin, cu vreo 10- 15 procente... daca e prea mica, o mai maresc putin.... intelegi ?.... incearca doar cu o poza, dar ca sa nu o strici de tot, fa-i intai o copie.... si apoi o salvezi cu alta denumire, mai pui ceva la nume, pe cea noua cu dim reduse.... eu sunt convinsa ca vei reusi...
va doresc tuturor o dm placuta... hi,hi,hi...
--- Terminare citat ---
Multumesc mult si tie, anamama13! Necunoscute sunt caile... PC-ului pentru mine!
anamama13:
or fi necunoscute doar pana cand vor deveni... cunoscute.... ai incredere in tine si ceea ce vrei sa stii vei sti..... :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă