Arhiva > Arhiva

ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul

<< < (29/48) > >>

adria:
buna ziua
nu credeam ca o sa scriu aici, dar, in ultima perioada, se intampla ceva foarte curios pentru mine
ma trezesc  ca sunt scoasa de pe forum, daca nu scriu ceva sau mi s-a intamplat chiar in timp ce scriam un mesaj, asa ca a trebuit sa ma autentific iar, chiar de 2-3 ori
de asemenea, aseara de doua ori mi-a aparut urmatorul mesaj: "nu puteti deschide un topic nou", desi, eu vroiam doar sa postez niste poze lipite de un mesaj
oare ce nu fac bine?
multumesc anticipat pentru raspuns

marcutza:
cand te autentifici ai grija sa setezi durata, este o casuta mica cu minute in ea.

pt topicuri noi, trebuie sa trimiti pe mesaje personale la admin sau moderatori, subiectul si ce anume contine topicul pt a nu mai deschide dubluri de subiecte.

marcutza:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,390.msg10978.html#new

regulament si completari la el

krissunu:

--- Citat din: adria din Miercuri, 28 Aprilie 2010, 12:50 ---buna ziua
nu credeam ca o sa scriu aici, dar, in ultima perioada, se intampla ceva foarte curios pentru mine
ma trezesc  ca sunt scoasa de pe forum, daca nu scriu ceva sau mi s-a intamplat chiar in timp ce scriam un mesaj, asa ca a trebuit sa ma autentific iar, chiar de 2-3 ori
de asemenea, aseara de doua ori mi-a aparut urmatorul mesaj: "nu puteti deschide un topic nou", desi, eu vroiam doar sa postez niste poze lipite de un mesaj
oare ce nu fac bine?
multumesc anticipat pentru raspuns

--- Terminare citat ---

....draga  @adria   eu  unul  nu  am  intampinat astfel  de  probleme.     
    La prima  autentificare   windows-ul  m-a atentionat  daca vreau  sa memoreze  parola .  I-am  dat  sa  retina  parola . Am pus  semn  de  carte la pagina cu forumul ,...si  acum  intru direct . ( probleme  se  pot  creea si din  sistemul  windows-ului )

adria:
multumesc mult de raspuns, marcutza si krissunu
cred ca marcutza are dreptate, m-am intrebat de multe ori ce este cu casuta aia cu minute
in leg cu cealalta problema, marcutza, eu nu vroiam sa deschid un topic nou, doar sa postez ceva
dupa ce am scris ce vroiam, am apasat pe butonul "mesaj" si mi-a aparut povestea aia cu "nu-mi da voie sa deschid un topic nou"
oricum, multumesc, la urmatoarea autentificare, maresc timpul

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă