Arhiva > Arhiva

ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul

<< < (27/48) > >>

maria171:
am citit mesajul tau privat si tot ieri ti-am raspuns si eu
acum daca tot te-ai apucat sa dai raspunsuri explica-mi chestia asta

--- Citat ---toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul Mesajelor Personale

--- Terminare citat ---
adica daca voi aveti acces si la mesajele mele particulare si le puteti modifica?

maria171:
si poate imi raspunzi si la mesajul din 23 martie (acum am vazut ca nu era pe 31 )
uite-l

daca in cadrul unei sectiuni am mesaje necitite, imi este semnalat lucrul asta
citesc un mesaj, inchid sectiunea si imi apare ca si cum as fi citit toate mesajele
nu trebuie sa ma atentioneze ca mai am de citit?
mie asa mi se pare ok

Remy:
 In privinta accesului nostru la mesajele private nu , nu avem acces la ele dar trebuie sa pastrati aceasi conduita ca si in mesajele scrise pe forum , in caz contrar tot noua ni se raporteaza de cei "lezati" . Vizavi de problema din 23 martie sincer sa fiu am evitat raspunsul , pentru ca este o problema din alcatuirea forumului care a fost discutata cu persoana care a creat aceasta interfata si vom incerca sa o rezolvam cat mai repede .

maria171:
9.Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creeaza tensiune si dezacord . Nu sunt acceptate vendetele personale si barfa negativa la adresa altor utilizatori ai forumului .
10.Discutiile in contradictoriu fara rost sau subiectele care nu prezinta un interes general in forum vor fi sterse
11.Toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul Mesajelor Personale

poate ar trebui schimbata exprimarea

multumesc pentru raspunsuri
a fost greu?

ioanaxxl:

--- Citat din: Remy din Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:06 ---@anamama13 regulamentul a fost modificat .. momentan s-a decis ca este mai bine ca userii sa nu aiba acces la propriile mesaje . Asta pentru ca ne-am lovit de ceva probleme in trecut si trebuie sa invatam din acea experienta :) . Deci NU o sa aveti un buton de EDIT

--- Terminare citat ---

vad ca numai unii useri sunt deconectati de la mesaje personale, altii sunt conectati! in functie de ce s-a hotarat chestia asta?!
cam multa "cenzura " pentru gustul meu !
sau, ma rog , sa speram ca se mai potolesc apele, dar cine e lipsit de bun simt, tot asa va ramane, parerea mea, desigur!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă