Scrise de noi > Articolele noastre
"Doze" de fericire
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 00:02 ---Primul impuls a fost sa pun mouse-ul pe ora din bara, sa-mi arate data... Nu, nu a fost inca 20 iunie in acest an. :giggle:
--- Terminare citat ---
DECIZIA a fost luata pe data de 20 iunie 2012, redau pasaj:
'Pe 28 iunie 2012, Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internaţională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie.'
Am omis eu sa trec anul 2012! :oops:
Imi fac mea culpa. recunoscand spasit ca intr-un alt articol am 'comis-o original' printr-un dezacord flagrand!Marea majoritate vor observa, dar asta e!
wonderland:
--- Citat din: Ana Maria din Vineri, 07 Iunie 2013, 14:21 ---Iata ceva dragut... O galeata plina ochi de fericire! :)
--- Terminare citat ---
Ana Maria, mi-a plăcut așa mult găletușa ta, încât am provocat apariția altora în calea mea :giggle:
O zi năstrușnică tuturor!
mihaela1961:
'Imaginea'-galetii de fericire+foto, de acord-superbe!Mi-am rezervat dreptul de a fi mai modesta si de a considera ca e suficient daca putem avea si mici doze de fericire.Sunt adepta 'pasilor marunti'.Nu ravnesc la 'galeata cu fericire', poate nici macar la fericire, doar la multumire si zambet!Fericirea e o stare trecatoare, i-as zice mai degraba exaltare, mi se pare mai realista notiuna de multumire pe care o capeti cand esi impacat cu tine insuti/insati si cu cei din jur!
Dar revin spunand ca imaginile galetuselor cu copilasi sunt extrem de pozitive si motivante!Si mie mi-au placut! :) :flori:
silviu:
un pahar de fericire :)
^-^
Cory:
--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 09:20 ---Sunt adepta 'pasilor marunti'.Nu ravnesc la 'galeata cu fericire', poate nici macar la fericire, doar la multumire si zambet!Fericirea e o stare trecatoare, i-as zice mai degraba exaltare, mi se pare mai realista notiuna de multumire pe care o capeti cand esi impacat cu tine insuti/insati si cu cei din jur!
--- Terminare citat ---
De acord cu tine aici , cred ca mai degraba avem mici momente de fericire, decat o fericire continua, ideal ar fi probabil ca fiecare sa fie impacat cu el insusi ( eu una mai am ceva de lucru la capitolul asta :( )
Cat despre galetusele cu bebelusi ce sa zic sunt simpatici/ simpatice foc :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă