Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013

<< < (10/25) > >>

admin:
Da Meleia, mai sunt locuri libere. Intotdeauna, pt fiecare actiune, Samiza ma atentioneaza cand lista se apropie de final, afica mai sunt 2-3 locuri si tot atunci postez pe site si forum aceata informatie. Si doar cand apare mentiunea: nu mai sunt locuri, inseamna ca rezervarile s-au inchis. Este foarte bine, daca sunteti indcrisi, sau va intereseaza o actiune, sa va abonati la topic. Aveti in coltul din dreapta sus 'Notify'.

admin:
Postez o lista provizorie. Este buna si informativa pentru voi cei noi in Singles Camp.

1   P Mihaela   Focsani
2   S Mioara   Cluj-Napoca
3   C Teodora   Cluj-Napoca
4   G Andi   Cluj Napoca
5   V Lia         Timisoara
6   I Constantin   Bucuresti
7   S Irina   Bucuresti
8   Ecaterina G   Constanta
9   P George   Husi
10   I Mona   Bucuresti
11   T Eugenia    
12   Catalin P   Bucuresti
13   F Bogdan   Bucuresti
14   A Dragos   Vilcea
15   B Sorin   Hunedoara
16   B Cristian   Craiova

Asa cum am explicat, este o lista provizorie, urmeaza confirmarile de plata.
Asa cum am spus sunt 20 de locuri, 15 pentru noi, 5 pentru vechi. Daca nu sunt dintre cei vechi doritori, mergem mai departe cu inscrierile pentru cei noi.

bog68:
Gata, am reușit să mă înscriu pentru excursie, am achitat-o integral, deci acum pot să mă pup!
Voi pleca din București cu mașina personală. Dacă este cineva interesat, pot fi contactat pe mail
( bog_flr@yahoo.com ) sau la tel. 0785.19.17.19

admin:
De cate ori iti vad nickname-ul Bog, ma gandesc imediat la un foarte bun amic. A fost o mare speranta a fotbalului, a jucat in nationala de juniori a Romaniei cu Hagi&comp. Din pacate s-a stins undeva pe la Poli Timisoara...Alesese din motive personale echipa orasului de pe Bega, in locul Stelei. Poate altfel ar fi decurs cariera lui. Nu stiu insa daca si viata. Este un om implinit si fericit, s-a casatorit cu o mare campioana a noastra la sarituri, acum vad ca fiica lor le calca pe urme cu sportul. Este campioana la juniori la doua sporturi care au in comun doar apa, dar in stari de agregare diferite... :) : sarituri in apa si snowboard.

E un tip tare haios si placut. Pana mai acum vreo cativa ani jucam impreuna cu alti prieteni fotbal, dar parca pe masura ce ani treceau diferenta intre noi si el, era tot mai mare. Inca mai participa la tot felul de campionate de 7x7, pe teren sintetic si are o forma fizica remarcabila pt varsta lui, oricum cu mult peste ceilalti.

Astept sa te cunosc, BOG!

bog68:
Gigi, plăcerea este și va fi de partea mea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă