Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013
admin:
In cca 2 saptamani trebuie sa definitivam lista, asta inseamna avansurile stranse de la toti cei 20 de participanti. Au inceput inscrierile, am primit mai multe Email-uri, Samiza incepe chiar de maine sa trimita Email-urile de rezervare. Andi daca doresti sa participi, transmite inscrierea, iar la Email-ul de rezervare pe care il primesti de la Samiza mentioneaza cand o sa platesti avansul. Asta inseamna o semiconfirmare si deci o prerezervare de loc.
Andi:
E doar pt familii monoparentale si copiii lor? Eu sunt chiar singura si as dori sa stiu.
Mersi
admin:
Andi sunt 2 tabere la Cisnadioara. Una in aprilie intre 26 si 28, la care se refera acest topic si care sr adeseaza celor nou intrati si care nu are nici o legatura cu copiii si alta in iulie intre 14 si 18 iulie si care se adreseaza parintilor si copiilor. La care intentionezi sa participi?
admin:
Acum am citit mai cu atentie precizarea ta. Nu ai copii, deci logic ca esti interesata de actiunea din aprilie, pt nou veniti in grup. Asa cum iti raspundeam anterior, daca doresti sa participi va fi nevoie sa te inscri mai intai.
LiaV:
Eu sunt noua, nu-i asa, Gigi? ;)
Ma inscriu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă