Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013
admin:
Am fost intrebat de unii dintre voi, raspund general: cine doreste sa ramana in pensiune si noaptea duminica/luni si chiar si luni/marti, nu este nici o problema poate sa ramana. Doar de atunci imi intra grupurile de 1 Mai si Pasti.
Pregati-va de vreme frumoasa si plimbare. Aparate foto, pantofi comozi, haine subtiri...si voie buna! *|* *|* *|*
Geta D:
Petrecere frumoasa :)
catalin.p:
Buna seara tuturor, problema care o am nu s-a rezolvat din pacate pana astazi, asa ca nu pot participa alaturi de voi in weekend-ul minunat ce se anunta. Imi pare tare rau insa imi iau revansa cu alta ocazie.
Va doresc distractie placuta cu vreme super si toate cele bune !
admin:
S-a incheiat o noua actiune Singles Camp. Ne apropiem incet, incet de 100! Am cunoscut si mi-am facut prieteni noi, am invatat chiar daca am fost organizator, lucruri noi. M-am bucurat sa va cunosc pe cei noi si sa va revad pe cei vechi! Au fost trei zile tare placute, iar timpul ca de fiecare data, ne-a ajutat enorm!
Am sa revin in cateva minute cu poze, cu povestirea programului acestor zile superbe de primavara....
admin:
Mi-am luat o cana cu ceai si m-am pregatit de rememorat clipele petrecute cu voi...Uitandu-ma la poze, refac in minte fiecare ora...
Nu incep cu inceputul, ci cu atelierul de pictura pe lemn din Cisnadioara...Deh, pasiunea e pasiune si chiar daca excursia asta a avut o multime de momente in care m-am simtit extraordinar (atat de bine, incat am cam uitat de ....cura mea de slabire... :-\), pictura este ceva care imi place prea mult, sa nu incep cu ea...
Am pasit in micutul atelier a lui Mircea, un amic pe care il cunosc de multa vreme. Face acolo, intr-o casa saseasca veche, niste lucruri exceptionale. Ce fac designerii, mesterii si pictorii, este o adevarata arta si mai important decat misiunea acesteia de frumos, continua o traditie adusa de sasi, acum sute de ani, aici in inima Transilvaniei.
O parte din obiectele pe care le fabrica acolo, o sa ia calea Sibielului, intr-o galerie pe care vreau sa o deschid, acum, cu prilejul Pastelui...Stiu si am vazut cat de incantati ati fost vazand lucrusoarele acelea minunate, pentru voi, dar si pt cei care nu au sansa sa vada pe viu asa ceva, cateva poze din atelierul de la Cisnadioara:
Rabdarea si migala cu care se puncteaza albul...
Avea fata aceasta o dexteritate fantastica!
Un defect din podea, a fost ingenios ascuns...un soricel pictat statea sa iasa din gaura, in apropierea unei ...pisici adevarata!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă