Scrise de noi > Articolele noastre

Unde gasim sufletul pereche?

<< < (18/27) > >>

IuliaT:
minune Arcul de Trimf, Coloana Scarificiului Infinit ....nu mai ramine decit sa gasiti preotul dispus sa va cunune...care greu sa cred ca va fi unul ortodox  :pleasantry:

wonderland:
eu zic să găsim preotul care să cunune Coloana Infinitului cu Arcul de Triumf  :strambatura:

Onix:
Din cate am cititi si....am trait  :) sufletul pereche nu este neaparat partenerul de viata, acel El/Ea, cu care sa traiesti pana la adanci batraneti. In opinia lui Lazarev, a lui Carlos Waters, sufletul pereche reprezinta acea fiinta de care esti legal sufleteste, cu care simti la unison,  pe care ai impresia ca l-ai mai intalnit intr-o viata anterioara.
Recunosc, am avut privilegiul de a intalni "sufletul pereche", am constientizat asta din prima clipa, iar sentimentele noastre vor dainui atat cat vom exista. Probabil nu ne-am intalnit la momentul potrivit, dar cu siguranta ne vom mai intalni intr-o viata viitoare.
A intalni sufletul pereche inseamna a constientiza acest lucru, din prima clipa cand privirile se intalnesc, cand telepatia functioneaza perfect, cand exista acea simbioza perfecta intre doi oameni, carora le plac aceleasi lucruri, au aceleasi dileme si trairi, au multe lucruri in comun, cand vorbesc, dar percep idei dincolo de cuvinte......
Va doresc sa intalniti sufletul pereche, aceasta experienta te metamorfozeaza ireversibil, devii mai bun, mai intelept, inveti sa iubesti altruist.
In opinia mea a iubi altruist inseamna a te bucura de fericirea celuilalt indiferent cu cine alege sa traiasca.....

nuska:
in revista UNICA  din februarie un articol in ton cu acest topic.'''CAUT IUBIT,CINE-MI GASESTE UNUL,OFER RECOMPENSA''

wonderland:
Nu l-am gasit pe cel din Unica. Dar mi-am amintit si l-am gasit pe al meu, pe Forum Singles Camp, din aprilie :giggle:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1614.0.html
 :oops: par ca ma laud, nu? :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă