Scrise de noi > Articolele noastre

Unde gasim sufletul pereche?

<< < (10/27) > >>

mihaela1961:
 :crazy2: :crazy2: :rtfm:
Cory!!!
Ma chinui si eu sa postez un articol superserios si tu...te gandesti la 'abordari' sugubete!!!
Glumeam, imi place umorul tau..asta cu cainele e buna..da eu zic sa te orientezi intru 'impiedicat si cazut in brate' la una bucata mascul, posesor al unui catel aproximativ de acelasi gabarit cu catelul tau, nu de altceva, da daca dai peste un Rottweiler... posesor al unui barbat, n-as vrea sa 'te pierdem printre coltii'...cainelui!!! :) :) :pleasantry:

Cory:

--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 30 Martie 2013, 22:09 --- :crazy2: :crazy2: :rtfm:
Cory!!!
Ma chinui si eu sa postez un articol superserios si tu...te gandesti la 'abordari' sugubete!!!
Glumeam, imi place umorul tau..asta cu cainele e buna..da eu zic sa te orientezi intru 'impiedicat si cazut in brate' la una bucata mascul, posesor al unui catel aproximativ de acelasi gabarit cu catelul tau, nu de altceva, da daca dai peste un Rottweiler... posesor al unui barbat, n-as vrea sa 'te pierdem printre coltii'...cainelui!!! :) :) :pleasantry:

--- Terminare citat ---
Ok, daca asta cu cainele suna prea riscant, ma apuc sa fac cursuri de olarit, si daca nu ma "lipesc" nici acolo de vreun coleg sau profesor, macar o sa ma aleg cu o oala buna de facut sarmale.  :D
 :offtopic: :oops: Scuze daca nu am reusit sa fiu mai serioasa, incerc sa privesc partea plina a paharului (cum am citit tot pe undeva pe aici), asta dupa o noaptea intreaga de ascultat injuraturi de la niste vecini mai manelisti din fire, de aceea cred ca depinde numai  noi ca sa  gasim motive de inveselire acolo unde putem.

wonderland:

--- Citat din: Cory din Duminică, 17 Martie 2013, 21:11 ---Acum mai sunt la moda intalnirile organizate pe banda rulanta( nu stiu daca am voie sa scriu denumirea aici)  intr-o anumita locatie de diverse agentii, pentru astea nu cred ca am  curaj  :giggle: ( oricat de open-minded as vrea sa fiu, parca nu imi vine sa ma duc la o intalnire cu nu -stiu cati barbati intr-o seara)...

--- Terminare citat ---

Zău, că mie, asta cu banda rulantă mi se pare o optiune mai...acceptabilă. Decât blind-datingul, de exemplu. E mai safe (fizic și emoțional  :)), cu siguranță mai eficient. Cory, depinde de perspectivă. Nu ești singură cu nu știu cati bărbati. Poti să îl privești ca pe un...joc de societate.  ;D

wonderland:
Cât despre sufletul pereche...Ce să zic? Depinde ce din tine cu ce din celălalt face pereche.
Și așa te trezești, exemplu viu al unor vorbe înțelepte, că ți-ai găsit petecul, sau, depinde, sacul. Ori că ai nimerit ca nuca-n perete, ori, mai rău că ți-ai găsit nașul.

Vorba versului Constanței Buzea la urmă tot ”desperecheat si fără nimb” rămâi. :crazy2:

achile:
"Mitul sufletului-pereche ramine imuabil ca orice mit. Sint convinsa ca undeva, pentru fiecare dintre noi exista un astfel de suflet, numai ca viata e zgircita cu oamenii si ni-l poate ascunde pina ce ne dam obstescul sfirsit."
Si totusi....suntem,sunteti persoane diferit cu statuturi sociale diferite,cu experiente de viata diferite, cu valori diferite...chiar as fi curios sa citesc ceva pareri personale ale unora dintre voi.De ce am aceasta curiozitate....eliminand cliseele, probabil ca ar razbate din sufletul vostru acea idee despre ce inseamna sufletul pereche in acceptiunea fiecareia dintre voi(sau ce va doriti voi sa insemne ....)Poate fi dureros.....dar merita incercat.Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă