Scrise de noi > Articolele noastre
Unde gasim sufletul pereche?
silviu:
--- Citat din: dauina din Luni, 18 Martie 2013, 20:13 --- cum sa il stragi de gat pe SP...vorba lu' silviu....
--- Terminare citat ---
hihi! io nu-l strang de gat pe SP pentru ca nu-l gasesc. si daca nu l-am gasit pana acum, slabe sperante sa-l mai gasesc de-acum inainte :(
mihaela1961:
--- Citat din: Cory din Luni, 18 Martie 2013, 18:55 ---Am ras cu lacrimi ;D, faza de la opera e monumentala, dar nici "bichonul" nu e mai prejos!
Chiar m-am mai destins dupa o zi mai stresanta;
Bravo Mihaela :applause: , eu una astept deja episodul 3...
--- Terminare citat ---
Ma bucur Cory ca te-am amuzat!Mai am nitel si incep ca la decernarea Oscarurlor:'Multumesc parintilor mei, prietenilor, genelor, sotului i-as multumi dar nu am asa ceva in dotare si nici nu cred ca voi avea' :D
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Duminică, 17 Martie 2013, 20:19 ---Unde gasim sufletul pereche? Articol scris de mihaela1961
.....
--- Terminare citat ---
miha, nu stiam ca ai atata imaginatie si simt satiric ( in sensul bun!! :giggle:) !!
mihaela1961:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 19 Martie 2013, 10:23 ---miha, nu stiam ca ai atata imaginatie si simt satiric ( in sensul bun!! :giggle:) !!
--- Terminare citat ---
Multumesc, Gabi!
Daca va starnesc zambete, voi continua aici, chiar unde am inceput cu primul episod.Vezi tu Gabi, uneori glumim ca sa ne fie bine(sunt stiute si arhicunoscute efectele benefice ale zambeteleor), dar cine stie la cati din noi, inauntrul nostru e o mare dezamagire si de ..lacrimi.Zambinde, reusesti 'sa te rupi', sa evadezi cumva dintr-un cerc vicios care iti aduce numai prejudicii, orice durere, sapa adand..si iar iti vorbesc din ce am trait eu insami, nu sunt carti si nici vorbe goale.
Dar 'revenons a nous moutons'(asta ca sa ma dau mare), adica ..sa revenim la zambete :) ::) :flori:
Voi continua..doar asa am si scris .. 'to be continued' :crazy2:
mihaela1961:
'Mea culpa' ca m-am oprit la Episodul 3, dar am dezarmat nitel cand am vazut ca in locurile mentionate in primele 3 episoade nu pot gasi 'sufletul pereche'.Acum m-am repliat, vine weekendul si trebuie sa gasim noi locuri si metode intru gasirea jumatatii(cred ca am repetat suparator de mult cuvintele 'suflet pereche' si 'jumatate').In plus, mai pune si dragalasa de 'pirateasa'-Lili intrebari profund filozofice, gen-ce e perechea ideala', intrebare care practic a dus la aplatizarea ultimelor circumvolutiuni pe care le mai posedam ;D ;D, drept pentru care am suferit de un 'usor retard pasager' :crazy2:, dar incep treptat sa-mi revin(sau poate asa mi se pare mie. oO
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă