Scrise de noi > Articolele noastre

Unde gasim sufletul pereche?

<< < (26/27) > >>

maria optimista:
 :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 :thumbup: :thumbup: :thumbup:EWPYGD
--- Citat din: bit din Luni, 18 Martie 2013, 19:54 ---De amoru` artei, io-mi doresc o combinatie intre Naomi Campbell, Ivana Trump si (banii, domeniile si supusii) HM Elisabeth of Great Britain! ::) Deci sufletu`meu pereche e cam franjuri si aruncat in multe parti...Cat despre cealalta varianta, sincer, io-s satul de mine insumi pana peste cap! Si daca sufletul meu pereche seamana cu mine, il strang de gat cu mana mea! (cu multa bucurie!)   :o

--- Terminare citat ---

wonderland:
Mai nou, cică îl găsești în platoul unor televiziuni. Se pare că există o modă a emisiunilor matrimoniale. A fost una, acum sunt două. Cum efectul de turmă funcționează în televiziune, probabil va mai urma măcar una.
Zău așa, te crucești ce auzi și vezi pe acolo. E suficient să vezi doar o bucățică din emisiune și să concluzionezi că viața bate filmul.
Totuși am văzut și oameni care păreau normali, cu povești interesante de viață. Chiar dacă eu nu agreez acest mod de expunere publică ce pot să spun decât...măcar de s-ar găsi!  :)

Dan_I:
Astea fac parte din categoria emisiunilor de indobitocit poporul.

wonderland:
Asa e. Dar iata, ca dupa masa, facand zapping am mai dat de o emisiune de mondenitati, fix la timp cat sa aflu ca poti gasi partenerul aiurea in tramvai sau in autobuz. La propriu. oO

wonderland:

--- Citat din: aprilie din Marți, 17 Martie 2015, 11:42 ---si ... adica cei care nu s-au casatorit niciodata si nu au avut "oportunitatea" sa divorteze nu au nicio sansa sa-si gaseasca sufletul pereche ?  >:D

--- Terminare citat ---

Ba da, cu conditia ca sufletul pereche sa divorteze! >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă