Scrise de noi > Articolele noastre

Alternative relaționale la care...rămân single

<< < (3/7) > >>

dianna:

--- Citat din: gp_online din Miercuri, 23 Octombrie 2013, 20:22 ---Am multe exemple din jurul meu de tineri pana in 35 de ani care prefera sa nu se (mai)avante intr-o relatie si se multumesc sa traiasca singuri si doar pentru ei insisi. Mai socializeaza la vreun team-building cu firma sau cu cate un amic la un suc/o bere. Mi se pare ca se complac in aceasta situatie mai mult decat ar fi cazul...parerea mea. Chestia e ca multi din cei la care ma gandesc au fost in cel mult 2-3 relatii si nu au fost casatoriti.
...
Sa fie asta o tendinta de izolare si de egoism!?

--- Terminare citat ---

Scuza-ma, eu nu am inteles, te referi la cei care nu-si (mai) doresc o relatie sau la cei care nu prea socializeaza ?

wonderland:
înclin să cred că se referă la cei care nu mai știu ce vor  :crazy2:

nickescool:
Am ajuns la momentul adevarului.Pt cine ma iubeste ne vedem sambata seara la aeroprt la Otopeni la 20.15 hrs-sosiri.Cred ca o sa mi gasesc cainii la iesire :)).

dianna:
eu inclin sa cred ca se refera mai mult la cei care nu vor o relatie, iar asta poate fi o problema pentru el, pentru ca SC nu mi se pare tocmai locul potrivit pentru asta, dimpotriva

wonderland:

--- Citat din: nickescool din Joi, 24 Octombrie 2013, 10:44 ---Cred ca o sa mi gasesc cainii la iesire :)).

--- Terminare citat ---

pe ăștiă?
:giggle:
bine ai venit și să găsești bucuria revederii locurilor și oamenilor care te fac să te simți iubit:)))))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă