Scrise de noi > Articolele noastre
Intimitatea - o stare de grație
CamiCamelia:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 20 Aprilie 2015, 11:42 ---Mie mi se pare ca problema este pusa simplist, in fine... pana la urma "fiecare sac isi gaseste peticul"! Dar daca "chimie" nu e, nimic nu e! :angel:
--- Terminare citat ---
Asta ma face sa ma gandesc cat de mult am gresit. Trebuia sa ma opresc la inceput, de prima data cand nu a fost bine. De ce nu am facut-o? Poate din frica de singuratate si de dorinta de a iubi si de a fi iubita. Se pare ca niciunul nu am fost peticul celuilalt...
CamiCamelia:
--- Citat din: dianna din Luni, 20 Aprilie 2015, 12:04 ---prajitura, suc, cafea inteleg, dar la poezii deja cred ca incepeam sa-mi pun niste intrebari ;D
--- Terminare citat ---
Poeziile sunt de vina oare? :)
dianna:
nuuuu, doar daca sunt in loc de. ;D :blush:
silviu:
ce fel de poezii? din cele scrise de el, pe genunchi, sau ceva de poeti adevarati, consacrati, ale caror opere au trecut proba timpului?
poate omu' chiar era un sensibil, un romantic pe cale de disparitie, care dupa ce iubea platonic cativa ani, trecea si la fapte :-\
CamiCamelia:
--- Citat din: silviu din Luni, 20 Aprilie 2015, 12:28 ---ce fel de poezii? din cele scrise de el, pe genunchi, sau ceva de poeti adevarati, consacrati, ale caror opere au trecut proba timpului?
poate omu' chiar era un sensibil, un romantic pe cale de disparitie, care dupa ce iubea platonic cativa ani, trecea si la fapte :-\
--- Terminare citat ---
Poezii scrise de el... Si cum spunea Diana, poate ca ar fi trebuit sa tina loc de..., dar la mine n-a mers...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă