Scrise de noi > Articolele noastre

Intimitatea - o stare de grație

<< < (3/10) > >>

silviu:
il schimbi.

CamiCamelia:

--- Citat din: silviu din Luni, 20 Aprilie 2015, 01:08 ---il schimbi.

--- Terminare citat ---

De schimbat, nu l-am schimbat, pentru ca acum chiar nu sunt in stare s-o iau de la capat cu altcineva, dar am avut curajul sa pun punct!

Mari_a:

--- Citat din: CamiCamelia din Luni, 20 Aprilie 2015, 01:18 ---...dar am avut curajul sa pun punct!

--- Terminare citat ---

Doar pentru asta, adica asta sa fi fost cauza? Nu cumva doar un pretext? Pentru ca nu-mi pot imagina cum as putea alunga "sufletul pereche"  ::) ... Daca rezonezi, daca esti pe aceeasi lungime de unda, daca omul e om, daca, daca... (daca il iubesti, nah, ca sa zic vorbe mari!) atunci nu! Eu nu as fi renuntat! E adevarat, sunt de luat in calcul foarte multi factori, dintre care cei mai importanti mi se par a fi varsta si istoricul comun... Oricum, asta era motiv de despartire acum o suta de ani, intre timp societatea a evoluat... si ca mentalitate, ca sa zic asa! Omul a evoluat, mijloacele au evoluat etc, etc, nu pot continua! Sunt niste ziceri romanesti crud de adevarate, am vazut si niste caricaturi la fel, nu pot sa pun aici - poate dupa ora 23!  :D

Subiectul asta imi aminteste de un articol din "Adevarul":
http://adevarul.ro/locale/alexandria/familia-romani-secol-doar-lepra-impotenta-erau-motive-divort-femeile-veneau-banii-insa-doar-barbatii-puteau-insela-1_553225dacfbe376e35451b0d/index.html#
(O sa citesc cartea asta, e pe net - "Nunta la romani - Studiu istorico-etnografic comparativ", Simion Florea Marian)

silviu:
da' nu am inteles cum s-a ajuns acolo...a fost mai intai o iubire adolescentina, cu plimbari si tineri de manutze prin parcuri, cu pepsi la cofetarie si cam atat? nu ti-ai dat seama din prima ca baiatu' are o jena, ca se blocheaza?
voi ati asteptat mai intai sa va indragostiti lulea si abia apoi sa treceti la chestiuni mai serioase? ??? wrong! :fight:
mai intai verifici: are sau n-are? si ce are de nu are? e o chestie de moment, trecatoare sau e nevoie de "voronetz" permanent? ori poate are alte mijloace prin care te poate duce pe culmile extazului :-\

Mari_a:
Nah, uite, silviu, gand la gand!  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă