Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocazie! Andaluzia si Gibraltar 16 - 23 mai 2013

<< < (9/13) > >>

nuska:
foarte frumos pe unde va duceti.va trebuie o zi plina numai pt Alhambra.drum bun.

admin:
Gata de drum? Vesel grupul?  :) Atunci sa ne vedem cu bine la aeroport.  :flori: Peste o ora plec spre Bucuresti...ne revedem pe forum, la intoarcere! 

Caroline:
Eu abia de maine incep sa ma inveselesc... Doua saptamani am lucrat ca nebuna, inclusiv sambata si duminica, sa le las pe toate in ordine pentru urmatoarele 10 zile... azi-noapte pe la 3 mi-am terminat bagajul. Maine e o noua zi!  :yeah:

admin:
Acasa. Dupa o saptamana petrecuta pe taramurile maurilor, sunt din nou in fata calculatorului, in biroul meu. Gata sa va povestesc cate ceva din ce am vazut acolo. Pentru ca despre multe v-am scris deja pe forum, am sa ma opresc doar la ce a fost nou si diferit fata de excursiile anterioare in Spania.

Pentru ca sunt un mare iubitor de flori, pentru mine, orele petrecute in patio-urile cordobeze, cu ocazia fiestei, au fost de departe cele mai frumoase. Am nimerit, asa cum scriam inainte de plecare, in mijlocul festivalului patio-urilor, zilele cand cordobezii isi deschid portile pentru ca admiratorii de frumos sa le poata vedea curtile. Au un adevarat cult pentru aranjament, iar delicatetea cu care se ocupa de fiecare detaliu floristic este absolut impresionanta. Nu vreau sa va plictisesc prea mult cu cuvinte, cred ca cel mai bine si mai mult spun pozele...

Am selectionat mai multe poze si urmeaza ca zilele urmatoare sa le postez. Intrerup acum pt ca am promis celor cu care am petrecut cele sapte zile de excursie ca o sa le transmit fotografiile facute de mine, imediat ce ajung acasa.

admin:
Sa continui cu postarea fotografiilor facute in patio-urile cordobeze:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă