Scrise de noi > Articolele noastre
Singuratatea "alergatorului de cursa lunga"
wonderland:
--- Citat din: mihaela1961 din Marți, 19 Februarie 2013, 08:52 --- ??? ???
Tocmai pregatisem acest mic articolas, dupa cum ne-a indemnat Gigi, cand sa-l postez...in sfarsit!!No comment!Viata e 'mai saraca' fara Gigi pe forum.
Pe el il inteleg, activitatea, supervizarea acestui forum 'ii rapea foarte mult timp'!
Dar oare noi mai putem continua cu postarile, nu ma refer la articole(in fond asa ne-a indemnat Gigi), ma refer la activitatea forumului de pana acum!
Va marturisesc ca sunt trista!Cum mai 'pot vorbi' eu cu Caroline, cu Woanderland?
--- Terminare citat ---
Mihaela, doar sectiunea articole a fost suspendată sine die. Forumul nu dispare nicăieri. Deci - avem liber la postări, comentarii, dialoguri....
Mi-a plăcut articolasul tău, cum ii spui tu. Dacă ți s-a deschis apetitul și simți că te ajută, ce te împiedică să continui? Poti sa scrii, să le păstrezi pentru momentul în care Gigi reia ideea si cererea. Poti să le postezi la tine pe facebook, pana atunci...
E un exercițiu bun, nu-i așa? Pe mine mă ajută în autoreflecție, în adunarea gândurilor. Plus că mă ajută să mă folosesc de spontaneitate, dar să o si disciplinez putin, să nu zburde cum vrea ea.
În concluzie, nu ai de ce să fii tristă. Cu Caroline te vezi si la carnaval... Eu mai intru din cand in cand pe aici...
Forumul își continuă mersul obișnuit :)
Seară frumoasă!
wonderland:
--- Citat din: Tania I din Duminică, 17 Februarie 2013, 21:35 --- eu cred ca cel mai greu este atunci cand iesi din prima relatie de lunga durata... la mine au fost 7 ani, dupa, cand am mers singura pe strada pt prima data singura (fara cuplu) mi s-a parut ca sunt ciudata, ca se uita lumea la mine... dupa o perioada de timp am inceput sa traiesc din nou... trebuie intra-adevar sa te accepti asa cum esti...
Trebuie sa traim fiecare clipa a vietii cu adevarat chiar daca suntem singuri, sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata! Nu cred ca daca esti singur nu te poti bucura de frumusetile naturii, de calatorii, de muzica, ba dimpotriva, o poti face mai bine decat intr-o relatie bazata pe compromis....
Si daca va fi sa fie, va fi, persoana potrivita va aparea... Nu trebuie sa ne cuprinda disperarea ca suntem singuri si sa acceptam orice doar de dragul de a avea pe cineva!
--- Terminare citat ---
Tania, mă repet, dar îmi place tonul pozitiv al spuselor tale. Cu atât mai mult cu cât pare că nu ți-a fost ușor să găsești această înțelepciune și liniște a acceptării și a descoperirii bucuriei în tine. :thumbup: :flori:
Tania I:
off topic da wonderland as putea sa scriu un roman desi varsta mea nu este una foarte inaintata! ::)
deli_a:
--- Citat din: Tania I din Duminică, 17 Februarie 2013, 21:35 ---... suntem intr-o continua schimbare...
--- Terminare citat ---
Tania, din experienta mea, acesta e secretul !! Si anume, ptr. a fi mai explicita:sa zicem ca te indragostesti de cineva, e reciproc, totul e minunat, trec cativa ani (nicidecum neaparat 3 !) si, evident, fiecare din cei doi se schimba incet-incet, ca urmare a experientelor vietii ..."secretul" este sa descoperi alaturi de tine un om ale carui ganduri, atitudini, etc. te farmeca din nou sau iti starnesc admiratia sau...astfel incat te indragostesti de acest nou partener...tu, de asemena, te schimbi...preferabil in cineva mai bun...celalalt e placut surprins si...te redescopera cu placere alaturi....poti avea, in felul acesta, nemonoton, zeci de ani de relatie minunata !
Sigur, acestea toate nu vin fara putin efort, dar e firesc sa te autoanalizezi din cand in cand intr-o relatie si sa te intrebi:dac-as fi celalalt, nu m-as fi plictisit deja de mine ?? si sa iei masuri. De asemenea, acorda-i si celuilalt satisfactia ca ai observat schimari pozitive si mai spune-i din cand in cand ca apreciezi eforturile pe care le face ptr. progresul propriu...e stimulativ... plictiseala si plafonarea, rutina acceptata, ...sunt marii dusmani ai unei relatii de durata.
mihaela1961:
--- Citat din: wonderland din Marți, 19 Februarie 2013, 21:55 ---
Mihaela, doar sectiunea articole a fost suspendată sine die. Forumul nu dispare nicăieri. Deci - avem liber la postări, comentarii, dialoguri....
Mi-a plăcut articolasul tău, cum ii spui tu. Dacă ți s-a deschis apetitul și simți că te ajută, ce te împiedică să continui? Poti sa scrii, să le păstrezi pentru momentul în care Gigi reia ideea si cererea. Poti să le postezi la tine pe facebook, pana atunci...
E un exercițiu bun, nu-i așa? Pe mine mă ajută în autoreflecție, în adunarea gândurilor. Plus că mă ajută să mă folosesc de spontaneitate, dar să o si disciplinez putin, să nu zburde cum vrea ea.
În concluzie, nu ai de ce să fii tristă. Cu Caroline te vezi si la carnaval... Eu mai intru din cand in cand pe aici...
Forumul își continuă mersul obișnuit :)
Seară frumoasă!
--- Terminare citat ---
Ce ma bucur ca ai scris!! :) :)
Fara Gigi parca lipseste ceva. Articolasele mele sunt pe Facebook si aici, dupa cum ai vazut!Ma intreb care o fi fsot motivatia pt. care ...a disparut 'cumva' din peisajul forumist.cred - e doar o parere-pentru el e prea mult si forum si restul, ii mananca foarte mult timp!Oricum, parca aceeasi animatie nu mai e! :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă