Scrise de noi > Articolele noastre

Factura la lumin㠖 de tine depinde!

<< < (2/2)

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 16 Februarie 2013, 11:32 ---Factura la lumin㠖 de tine depinde!             articol scris de wonderland
...

--- Terminare citat ---

Am sa o zic si eu la altii - m-ai nimerit cu factura asta !!  :2funny:

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 09:44 ---De acord!
Ziua de dragobete ti se pare o zi bună?

De fapt, ce să mai așteptăm ocazii speciale? Oricând, în orice azi, e cel mai potrivit moment:)l
Dacă e să respectăm munca albinelor, putem renunța și la lumânări.... Sau a ochilor, pur si simplu. Da, cină la lumina ochilor....
 :applause:

--- Terminare citat ---
Superba imaginea 'cina la lumina ochilor', cand 'spusele' se spun fara cuvinte, pentru ca orice ai spune 'forteaza' tacerea 'nespuselor' care vorbesc fara cuvinte!  :love:
As mai avea o mica completare:pesonal, as pune 'Sonata lunii' amestecata cu ...'tacerea dn noi'

Caroline:

--- Citat din: mihaela1961 din Vineri, 01 Martie 2013, 17:53 ---Superba imaginea 'cina la lumina ochilor', cand 'spusele' se spun fara cuvinte, pentru ca orice ai spune 'forteaza' tacerea 'nespuselor' care vorbesc fara cuvinte!  :love:
As mai avea o mica completare:pesonal, as pune 'Sonata lunii' amestecata cu ...'tacerea dn noi'

--- Terminare citat ---

Mie, "Sonata lunii" imi aminteste de "Sonata Kreutzer" (filmul), nu stiu de ce, si nu stiu de ce, cu nu prea bune sentimente.  :P
Iar "Tacerea din noi, taceri in in doi" este titlul ultimului volum de poezie al Patriciei Lidia, de care am mai vorbit pe un alt topic.  :crazy2:

mihaela1961:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 03 Martie 2013, 20:18 ---Mie, "Sonata lunii" imi aminteste de "Sonata Kreutzer" (filmul), nu stiu de ce, si nu stiu de ce, cu nu prea bune sentimente.  :P
Iar "Tacerea din noi, taceri in in doi" este titlul ultimului volum de poezie al Patriciei Lidia, de care am mai vorbit pe un alt topic.  :crazy2:

--- Terminare citat ---

1.Pe mine 'Sonata lunii' sau 'Appassionata' imi dau o stare de liniste!Sa zicem 'ca sunt senzitiva' la muzica clasica!O ascult mai rar si intr-un anumit context!Nu detaliez aici subiectul muzica clasica pt. ca ar insemna sa ma dezic de ceea ce am spus odata pe un topic!Sunt c onvinsa ca ar fi ceva de spus despre muzica clasica(ba chiar foarte mult), doar ca nu stiu daca e 'locul' sa postez asta aici!Nu eu iau aceasta decizie!Discut cu placere si despre muzica clasica, doar ca nu vreau sa comit imprudenta sa zicem ca de la un subiect propus ca tematica sa ajung la altceva!
2. Stii ca mi-a placut o poezie de a Patriciei Lidia, dar iti jur ca 'nu m-am insiprat' absolut deloc din versurile ei(ma refer la poezia pe care am si postat-o ca placandu-mi cel mai mult).Inclin sa cred ca probabil sunt 'variatiuni pe aceeasi tema'.Eu doar, referitor la strict 'Tacerea din noi, taceri in doi', am intarit de fapt(sau completat) ideea lui Gabi!
3. De abia astept sa ne vedem la Carnaval!(stiu ca nu are nici o legatura cu topicul, dar asa 'mi-a venit'! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă