Scrise de noi > Articole turistice
Mocanita de pe Valea Hartibaciului
admin:
Felicitari Adda si multumesc pentru contributie! :flori:
Si da, m-ai convins: maine merg sa-mi cumpar o mocanita! Am sa circul cu ea numai noaptea, fara lumina. Doar luna! :)
adda:
Multumesc, multumesc !!! :bow:
pentru autografe va rog sa stati la rand :P...glumesc :giggle:
na ca am facut-o si pe asta...e putin ciudat pt mine, ca nu m-am gandit niciodata sa scriu...
--- Citat din: wonderland din Vineri, 15 Februarie 2013, 21:58 ---Felicitări, Adda. Ai văzut? Până nu încerci nu ești conștient de tot ce poți! :thumbup:
Pe mine m-ai transpus în atmosfera din călătoriile tale. Aproape că am văzut luna si am simțit căldura poveștilor și veseliei în întunericul compartimentului.
......
--- Terminare citat ---
Wonderland, daca ai ocazia sa mergi cu mocanita, chiar merita, asa zic eu ...nu se compara cu nimic.
eu am fost si cu cea din Maramures si e foarte fain, peisajul nu mai zic, iar daca mai ai noroc sa iti si cante vreun morosan....face toti banii ...Gigi stie ;D
--- Citat din: Caroline din Vineri, 15 Februarie 2013, 22:08 ---Asta e si o parte din adolescenta mea, Adda... ::) Cu acei cativa voluntari lucrez si eu...
http://www.sibiuagnitarailway.com/friends/
Felicitari pentru articol!
Apropos... daca mai ai si alte poze vechi, vreau si eu!
--- Terminare citat ---
Bravo voluntarilor care se ocupa de proiect!
Caroline, poze cu mocanita gasesti pe site-ul www.agnetheln.ro la sectiunea Album foto/istorie
--- Citat din: admin din Vineri, 15 Februarie 2013, 22:13 ---Felicitari Adda si multumesc pentru contributie! :flori:
Si da, m-ai convins: maine merg sa-mi cumpar o mocanita! Am sa circul cu ea numai noaptea, fara lumina. Doar luna! :)
--- Terminare citat ---
Cu placere!
pai sa stii Gigi ca asta era si famecul, sa calatoresti noaptea la lumina lunii ::)
admin:
Tare mult mi-as dori o asemenea experienta. :)
clara39:
conteaza sa vrem...nu se stie niciodata..
wonderland:
Să vrem, da, dar și să ne...propunem să facem ceva pentru ceea ce vrem ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă