Scrise de noi > Articolele noastre

Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?

<< < (12/14) > >>

Mari_a:
PS: Ia uitati-va pe yahoo mail, ce v-a aparut langa "Compose"!  ;D  Ati dat clik acolo?  :2funny:

wonderland:
De acord cu tine, Mari_a. Să sărbătorim iubirea. Cu două amendamente: 1. că ar fi bine sa o facem în fiecare zi. 2.sa nu lăsăm sa ne conditioneze starea de bine, in orice etapa de viata, ori stare civilă am fi  :thumbup:

dianna:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 13 Februarie 2014, 10:39 ---PS: Ia uitati-va pe yahoo mail, ce v-a aparut langa "Compose"!  ;D  Ati dat clik acolo?  :2funny:

--- Terminare citat ---

da  ;D eu ma distrez cu asta de azi dimineata  ;D

To someone good,

Roses are dead, and Violets are too... Let's just agree to pretend this day never happened. The good news is that this day won't come around again for another year. I'm going to go buy myself flowers.

At least there's plenty of chocolate,
_____

Made with love by Yahoo Mail Autocompose.

_____

Dear Non-Valentine,

Why does it always rain on me? Ever notice how many love songs are really sad? The good news is, all the chocolate will be on sale this weekend. My heart will go on and on.

Never mind,
_____

Made with love by Yahoo Mail Autocompose.

wonderland:
Se apropie, nu? Fugiiiiiiiiiti, e o avalansa inimioare, iepurasi, ursuleti, totul e roooooz, rosu, dulce, cleios!

Recunosc, am cautat articolul asta ca sa ma aliniez temei lunii februarie. Cum n-avem unul nou, l-am scos pe asta din praf.
Recitind prima pagina, am mai gasit un motiv bun de a-l dedica si Addei :) De ce? Te uiti tu singura pe prima pagina si ai sa intelegi de ce.   :smitten: :kissing:

adda:
Aoleeeeuuu. ..cum le gasesti Wonderland?
Acum daca citesc comentul meu de pe prima pagina mi se pare ciudat. Eu nu am sau nu mai am nicio problema cu Valentine's Day,  nici nu ma intristeaza nici nu ma entuziasmeaza.

Ps: Sper ca nu te refereai la partea a doua , cea legata de articole. :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă