Scrise de noi > Articolele noastre
Singurătatea nu e o boală!
Caroline:
--- Citat din: TORICOSU din Joi, 14 Februarie 2013, 22:55 ---pt. sms, care e nr.
--- Terminare citat ---
Nice try! ;D
Pai n-as avea de ce sa-ti multumesc, ca n-am cerut nimic... pur si simplu, ma identificam cu Singuratatea (dintre personajele lui Wonderland).
TORICOSU:
Maybe next time ;)
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Februarie 2013, 23:12 ---Nice try! ;D
Pai n-as avea de ce sa-ti multumesc, ca n-am cerut nimic... pur si simplu, ma identificam cu Singuratatea (dintre personajele lui Wonderland).
--- Terminare citat ---
Caroline,
Uite iti face eu cu declaratie, chit ca-s femeie si nu-s 'deviata'(a nu se intelege ca-s homofoba, sunt 'open minde').
Incepi sa-mi placi din ce in ce mai mult!
La provocari, se poare raspunde in n feluri, al tau a fost un raspuns taios+inteligent! :thumbup:
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Februarie 2013, 01:12 ---Ciudat... am scris multor entitati la viata mea... mamei, papusii, iubitului imaginar, prietenilor... dar singuratatii, niciodata. Cred ca singuratatea e un sine qua non pentru mine... dintotdeauna :giggle:
--- Terminare citat ---
Mie tata saracu' imi spunea, clar din relatarile mele de pana acum vreo 6 ani+experienta lui de o viata "Mai fata, esti complet imatura in a-ti asuma o relatie!Tu crezi ca dupa 30 de ani mai cauti 'fluturi in stomac in ipoteticul barbat prezent langa tine?Mia gandeste si 'la rece', 'la rece' asta insemnand calitati, sentimente, lipsa viciilor fundamentale' Bine el era animat de bune intentii ca orice parinte, pe undeva zau ca avea dreptate...Nu-mi pot asuma o relatie, drept pt. care nici nu ma plang..singuratatea asta poate fi si ea fructificata avand mai mult timp liber la dispozitie. Sigur ca-s avantaje si dezavantaje, DAR ceea ce faci trebuie sa-ti ASUMI!Eu una, iau lucrurile ca atare, nu arunc vini imaginare in carca nimanui pt. ca asta am vrut, asta am! :)
mihaela1961:
http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/stilul-tau-tv-ep-1-cine-se-uita-inauntru-se-trezeste/
Acest link duce la o emisiune tv locala(din Timisoara) care are ca subiect femeia singura sau femeia implicata intr-o relatie defectuoasa!Eu una sper sa va placa!('protagoniste' Andreea Papp si Ursula Sandner !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă