Autor Subiect: Povestiri de seara. Noapte buna!  (Citit de 318432 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Povestiri de seara. Noapte buna!
« Răspuns #1335 : Joi, 03 Mai 2012, 22:02 »
Foarte frumoasa muzica, noapte buna si tie!  :flori:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1336 : Vineri, 04 Mai 2012, 23:49 »
Azi am cumparat doua periute de dinti, cica professional, fara sa fiu sigura ca as avea neaparata nevoie de ele acum. Eram in Mall, cu ghetele in plasa, curioasa sa vad si sa probez (chiar daca nu cumpar) noua gaselnita de pantofi din plastic transparenti (almi_gabi, tu esti de vina). :)
In paranteza fie spus, noua gaselnita imi aduce aminte (si confirma) ideea unui documentar vazut de curand pe Discovery: noi am gasit dovezi arheologice din fier, bronz etc, si am denumit epocile respective intocmai. Tinand cont ca deseurile din plastic se estimeaza ca se descompun in 4000 de ani, daca omenirea actuala ar disparea si o alta i-ar lua locul, ia ghiciti cum ne-ar denumi: epoca plasticului, evident. Inchid paranteza.
Trecand pe langa Real, ma opreste un pusti teribil de matur (chiar cu un inceput de chelie) si cu un debit verbal de speriat, care imi ofera o periuta de dinti nu stiu de care (sau nu spun, ca sa nu fac reclama aici) la aproape juma' de pret fata de cat va fi ea de maine, cand se va lansa pe piata. N-am crezut o iota, asa ca n-am mai dat atentie in continuare discursului, ci spectacolului. Uneori face.
La un moment dat, ma intreaba individul daca sunt maritata (evident, avea de la inceput doua periute in program, da' eu mai fac ca nu ma prind, iar el se face ca eu nu stiu ca el stie ca eu stiu ca el stie). Nu, divortata, zic. Atunci permiteti-mi sa va ofer o a doua periuta la acelasi pret, pentru iubitul dumneavoastra secret, si asta numai pentru ca ati fost draguta.
Nu mai pot!  :2funny: De data asta, ma pufneste rasul de-a binelea, cumpar cele doua periute (care evident nu aveau cum sa fie atat de professional la 9 lei bucata) si imi vad de drum zambind in continuare. Cand le voi folosi, imi voi aminti intotdeauna ca, in schimbul lor, am primit un bilet gratis la un spectacol ad-hoc, intr-o oarecare vara, intr-un oarecare Mall.

INTR-O NU STIU CARE VARA :) Emanuel Dubei (Tom) & Mirela Ursache (Jerry)

Noapte buna!  :angel:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1337 : Marți, 15 Mai 2012, 22:30 »
    Nu am sa va spun nicio poveste inainte de culcare, va doresc sa visati frumos, sa dormiti bine si ingerii sa va pazeasca! Va pup, somn usor. :angel:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1338 : Miercuri, 16 Mai 2012, 23:47 »

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1339 : Luni, 21 Mai 2012, 23:56 »
Noapte buna si linistita, somn lin. :giggle:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1340 : Marți, 22 Mai 2012, 10:12 »
nu ne-ai spus o poveste :(

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1341 : Marți, 22 Mai 2012, 10:19 »
   Silviu, nu am spus nicio poveste, era aproape ora 24.00, destul de târziu. Pe cine ar fi trebuit să adorm cu o poveste la o oră aşa de târzie? Cred că toată lumea dormea dusă, numai eu nu aveam somn. :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1342 : Marți, 31 Iulie 2012, 23:18 »
    Cred ca ar treui sa merg la culcare.
    Sa va spun o poveste? Un prieten de familie, in varsta de 63 de ani, sanatos tun pana acum 3 saptamani, a fost victima unui accident de circulatie, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. A fost operat la piciorul stang, a fost destul de complicata operatia. Acum s-a mutat la cineva acasa, nu mai merge la serviciu, binenteles. Desi era singur de multa vreme, o doamna are acum grija de el. A folosit un cadru pentru mers, am aflat ca actualmente foloseste o pereche de carje, iar piciorul cu pricina este in ghips. Partea buna a lucrurilor este aceea ca s-ar putea gandi serios la o schimbare a statutului lui... Doamna respectiva i-a devenit foarte apropiata....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1343 : Marți, 31 Iulie 2012, 23:23 »
    Noapte buna, sa visati frumos.  :giggle:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1344 : Marți, 31 Iulie 2012, 23:25 »
    Cred ca ar treui sa merg la culcare.
    Sa va spun o poveste? Un prieten de familie, in varsta de 63 de ani, sanatos tun pana acum 3 saptamani, a fost victima unui accident de circulatie, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. A fost operat la piciorul stang, a fost destul de complicata operatia. Acum s-a mutat la cineva acasa, nu mai merge la serviciu, binenteles. Desi era singur de multa vreme, o doamna are acum grija de el. A folosit un cadru pentru mers, am aflat ca actualmente foloseste o pereche de carje, iar piciorul cu pricina este in ghips. Partea buna a lucrurilor este aceea ca s-ar putea gandi serios la o schimbare a statutului lui... Doamna respectiva i-a devenit foarte apropiata....
Adica merita sa-ti rupi un picior pentru...? ;D Inseamna ca daca-mi rup doua maini si-un picior, mi-am tras 3 dintr-un foc! Hmmm, daca stai sa te gandesti, suna din ce in ce mai bine...Dar asa, cu cateva julituri si coate rupte, nu se poate? Hai, plusez si c-un cucui...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1345 : Miercuri, 01 August 2012, 08:43 »
Iubirea cere sacrificii...  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1346 : Miercuri, 01 August 2012, 12:07 »
Adica merita sa-ti rupi un picior pentru...? ;D Inseamna ca daca-mi rup doua maini si-un picior, mi-am tras 3 dintr-un foc! Hmmm, daca stai sa te gandesti, suna din ce in ce mai bine...Dar asa, cu cateva julituri si coate rupte, nu se poate? Hai, plusez si c-un cucui...

Io cred ca poti sa plusezi cat si ce vrei, atata timp cat declari prin toate topicurile ca ti-i mai bine fara...  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1347 : Miercuri, 01 August 2012, 13:54 »
Ai dreptate. Nu merita. Nici macar o zgarietura chiar.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1348 : Miercuri, 01 August 2012, 18:35 »
Asta nu inseamna ca te si cred...  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1349 : Miercuri, 01 August 2012, 18:57 »
...sau lasa.
Nu de alta, insa pe urma, parca vad, incepem sa facem iarasi mult zgomot pentru nimic.