0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Sambata aceasta a fost o zi de munca silnica:curatat si spalat covoare, cumparaturi, calcat, spalat, scos cainii la plimbare, etc..
Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 22:40Sambata aceasta a fost o zi de munca silnica:curatat si spalat covoare, cumparaturi, calcat, spalat, scos cainii la plimbare, etc.. Asta mi se pare mie rutina si plictiseala! Cum e cu dependenta ta de nou???
Speram doar sa imi dai idei despre ce sa mai fac nou, ca asa am inteles! Scuze!
Doua intilniri de biznis azi. Fructuoase zic eu. Acu, film si maine program de voie. Cred ca ies cu Roscovana la plimbare pe autostrada
Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:30Doua intilniri de biznis azi. Fructuoase zic eu. Acu, film si maine program de voie. Cred ca ies cu Roscovana la plimbare pe autostrada Cred ca esti f. incantat de noua ta masina si ma bucur f. mult pentru tine!
Cred ca sunt printre putinii care nu te-au felicitat pentru noua "iubita", Roscovana (supernume!)! O fac acum dorindu-ti sa intalnesti in trafic cat mai putine blonde, cat mai putini bizoni si mitocani si sa pleci la drum mereu cu portbagajul plin de... rabdare, de care ai mare nevoie in Bucuresti si nu numai!Scz pt offtopic!