Aici se discuta > Subiecte generale

Povestiri de seara. Noapte buna!

<< < (179/278) > >>

optimus sum:

--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 22:12 ---
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 06 Mai 2011, 22:28 ---o noapte calma tuturor. maine propun o tema care ar trebui sa ne dea de gandit , celor din SC
ZEN ce este zen si cu ce se asorteaza ?

--- Terminare citat ---

Mainele tau de ieri azi deja a devenit trecut! Unde intentionezi sa dezvolti subiectul propus? Si mai ales... cand?

--- Terminare citat ---
oriunde nu va exista cenzura. nu am caderea sa deschid un topic, dar daca o va face cineva cu drag voi scrie...aici sunt offtopic deja...

gigeldefier:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 08 Mai 2011, 23:34 ---
oriunde nu va exista cenzura. nu am caderea sa deschid un topic, dar daca o va face cineva cu drag voi scrie...aici sunt offtopic deja...

--- Terminare citat ---

optimus, cenzura inseamna cind cineva iti baga pumnul adinc in gurita si vorbele tale devin de neinteles.
sincer nu consider ca este cenzura, ci doar ca trebuie sa respectam oaresce reguli si topicuri. chiar nu e greu de facut asta. daca cineva scrie intrun topic si tu iti dai cu parerea la ce scris respctivul, chiar daca nu tu ai initiat discutia, nu se cheama ca esti "out off topic". daca eu te rog sa nu iei asta ca pe ceva personal si iti multumesc pentru intelegere, tu sigur vei crede ca ar fi trebuit sa zic asta la topicul: "azi multumesc...", desi eu nu consider ca sunt pe linga subiect

micaela:
gigele  :D, sper ca tu nu ai luat in serios remarca mea, aceea cu multumirile...era o gluma, da?!  :D nu sunt deloc adepta unei stricteti exagerate in respectarea liniei topicului. insa, da, nu trebuie exagerat nici in ce priveste intentia interlocutorului care are o alta opinie; nu e un afront si nici o "persecutie". ca iar imi vine bancul cu ruigbistii (pe care marci mi l-a mutat de unde l-am pus, in folderul cu bancuri. abuziv, desigur) :D :D

steliana:
ohhh ...
mi-era teama ca spui abuziv ... depresiv :D

micaela:
 de cand (mai) citesc carti de spiritualitate, am avut revelatia intelepciunii populare. multe dintre zicerie "din strabuni" sunt expresia unor adevaruri mult mai profunde decat ne dam seama. una dintre acestea e "de ce te temi, de-aia nu scapi".  :D :D si-apoi, "legea atractiei" zice cam acelasi lucru...ai grija ce gandesti, ca universul nu face distinctie intre "nu" si "da", intre "bine" si "rau", el iti trimite fx ce-i emiti.  :D de aicea si ideea de a nu gandi cu "nu" ci "pozitiv".  :D
ma culc, ca iar ma apuca chestiunile spirituale.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă