Aici se discuta > Subiecte generale
Povestiri de seara. Noapte buna!
luciamanta:
Saturn, esti vitezoman?
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:30 ---Doua intilniri de biznis azi. Fructuoase zic eu. Acu, film si maine program de voie. Cred ca ies cu Roscovana la plimbare pe autostrada ;D
--- Terminare citat ---
Cred ca sunt printre putinii care nu te-au felicitat pentru noua "iubita", Roscovana (supernume!)! O fac acum dorindu-ti sa intalnesti in trafic cat mai putine blonde, cat mai putini bizoni si mitocani si sa pleci la drum mereu cu portbagajul plin de... rabdare, de care ai mare nevoie in Bucuresti si nu numai!
Scz pt offtopic!
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:45 --- Cred ca sunt printre putinii care nu te-au felicitat pentru noua "iubita", Roscovana (supernume!)! O fac acum dorindu-ti sa intalnesti in trafic cat mai putine blonde, cat mai putini bizoni si mitocani si sa pleci la drum mereu cu portbagajul plin de... rabdare, de care ai mare nevoie in Bucuresti si nu numai!
Scz pt offtopic!
--- Terminare citat ---
Săr-na pentru urare Carmen. Cît despre răbdare, am învăţat-o în 8 ani de şofat în Bucale. La început mă enervam pe toţi bizonii şi chiar mă certam cu ei. Odată era să mi-o iau ;D De ceva vreme mi-am dat seama că n-are sens. Tot nervii mei mi-i toc aiurea...
pe_jumate:
noapte buna, copii!
pe_jumate:
noapte buna cu vise cat mai fanteziste!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă