Aici se discuta > Subiecte generale

Povestiri de seara. Noapte buna!

<< < (127/278) > >>

EUGENIA110:
De ce esti asa rautacios? Nici nu ne cunosti si nici nu stii cum aratam.  >:(
Cum te-ai simti daca noi am spune despre tine (asa, fara sa te cunoastem) ca esti un laudaros batrin, urit, stirb si cocosat care doar viseaza pustoaice si ne trateaza pe noi cu dispret pentru a ne demonstra ce trecere are el la altele?
Nu e frumos sa ne jignim, nu de-asta intram pr forum.  :(

pe_jumate:
@eugenia110: @silviu nu e rautacios.. dar asa se distreaza el..
de asemenea, a fost corect de la inceput si a si anuntat ca el e ca scorpionul din fabula cu broasca care il trecea raul si pe care a omorat-o pentru ca asa ii era firea..
am fost cu alte cuvinte avertizati ca nu se poate abtine sa nu impunga verbal din placerea de a o face si a vedea ce reactii starneste.. asa cum el se joaca cu replicile lui, asa si noi ar trebui sa vedem doar jocul in ele.. nu e cazul ca nimeni sa se simta jignit, luat in colimator, ridiculizat sau mai stiu eu cum.. totul e un joc cu masti, in care @silviu si-o va purta in permanenta ..
@silviu, corecteaza-ma daca intre timp ai redevenit umanoid lasand acul de artropod in urma si ce am zis e gresit :-*

Saturnianul:
Oook, ne revenim copii? Zău că nu-i frumos, vorba Eugeniei, şi nu are rost. Măcar de era un motiv mai serios. E doar o caricatură. De ce să ne simţim lezaţi sau să jignim numai de la aşa ceva? Să ne calmăm, că altfel fetele fac riduri şi băieţilor le creşte burta şi chelesc :P Şi nici unii nu vrem asta, nu?  ;)

EUGENIA110:
Carmen, Bogdan, nu vorbiti in numele lui, lasati-l pe el; am fost maritata zeci de ani cu un scorpion si am invatat sa parez atacurile lor.  ;)

pe_jumate:
@eugenia110: cum pot fi parate? invata-ne! poate merge si aici ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă