Aici se discuta > Subiecte generale

Povestiri de seara. Noapte buna!

<< < (126/278) > >>

maria171:
aici sunt de acord cu tine silviu

silviu:
poate imi prezinti o lista cu idiosincrasiile tale, iar eu promit sa tin cont de ele cand voi scrie ;D

maria171:
idiosincrasie= reacţie proprie unor indivizi, caracterizată prin sensibilitate sau intoleranţă la unele medicamente, alimente, mirosuri etc. si care se manifestă, de obicei, prin urticarie.

cand o sa ma manance o sa iti spun

Ayouni:
@pe_jumate... hold your horses, comentariile de dupa poza nu mi-au displacut, vorba eugeniei, si nici nu le-am luat in tragic.  traind noi intr-o lume libera si postand comentarii pe un forum liber, e normal sa intalnim lucruri care ne plac, altele mai putin iar altele de nici un fel.  asa ca nu trebuie sa-ti faci griji daca un comentariu displace cuiva sau nu!  ;)  fiecare e liber sa scrie ce vrea, fara sa aiba o lista cu preferintele cuiva sau nu; dar la fel, fiecre poate sa comenteze dupa bunul plac, fara sa-i fie teama ca va fi admonestat.

iar in legatura cu umorul, da, exista de toate felurile si de toate facturile.  fiecare cu ce poate si cu limitele lui.  8)
o zi buna si voua!

silviu:
imi pare rau ca am pus poza... nu mi-am dat seama ca a pune o astfel de poza aici e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă