Aici se discuta > Subiecte generale

Povestiri de seara. Noapte buna!

<< < (109/278) > >>

pe_jumate:
good night, my friends!

peace of mind be with thee! ;)

adria:
noapte buna, dragii mei

anamama13:
am reaparut prieteni, sa va spun si eu noapte buna, asa cum v-am obisnuit... fiind topicul initiat de mine, sper ca macar aici sa am permisiunea sa vorbesc prin imagini.... doar se stie ca aici nu se tin conferinte... daca nu, sa fie sters si gata... va doresc numai vise frumoase si calde, ca o prietenie adevarata si sincera...

Ayouni:
bine ai reaparut anamama, noapte buna tie si tuturor celorlalti!

carmentoma:

--- Citat din: anamama13 din Marți, 18 Mai 2010, 22:13 ---am reaparut prieteni, sa va spun si eu noapte buna, asa cum v-am obisnuit... fiind topicul initiat de mine, sper ca macar aici sa am permisiunea sa vorbesc prin imagini.... doar se stie ca aici nu se tin conferinte... daca nu, sa fie sters si gata... va doresc numai vise frumoase si calde, ca o prietenie adevarata si sincera...

--- Terminare citat ---

Prea pui la inima toate nimicurile! Imaginile sunt hrana si bucuria privirii, cred eu! Mai ales ca e topic deschis de tine, ai autoritatea suprema aici! V-am mai zis: eu nu ma pricep sa postez poze, iar mai nou nici butoanele pentru emoticoane nu le mai am! Asa ca savurez ce vad de la voi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă