Aici se discuta > Subiecte generale
Povestiri de seara. Noapte buna!
anamama13:
superbe flori.... scumpa mea Ayouni, cum sa fac asa ceva?.... nu-mi sta in fire.... ma bucur ca ai descoperit camara cu "bunatati".... doar sa n-o golesti... hi,hi,hi... dar mai sunt si altele.... asa ca, ne descurcam noi.... doar ca am doua amendamente ( deh, scorpion!) :
1 - era bine daca instructiunile le postai la tutoriale... poti s-o faci si acum...
2 - pozele atasate ca fisiere ar trebui redimensionate inainte astfel incat sa nu depaseasca eventual 600/600 sau chiar mai putin, ptr ca atunci cand le deschizi pe ecran sunt atat de mari incat nu se vad ca lumea si trebuie sa le salvezi pe calculator ca sa le poti vedea....
PS - ca sa vezi ca nu sunt suparata uite ptr tine :
Ayouni:
@anamama, multumesc pentru intelegere si pentru porumbelul acela cu un trandafir in cioc! da, in legatura cu topicul, dupa aceea mi-am dat seama ca puteam sa postez pe tutoriale... dar daca vrei, iti las tie aceasta placere, mai ales ca tu ai fost cea care ne-ai delectat pana acum cu atatea minunate poze. inca ceva, promit sa nu golesc "camara". o zi buna tuturor!
adria:
noapte buna si vise placute
tie, krissunu, iti urez sa ai vise colorate
carmentoma:
--- Citat din: adria din Marți, 04 Mai 2010, 21:58 ---noapte buna si vise placute
tie, krissunu, iti urez sa ai vise colorate
--- Terminare citat ---
Somn usor, draga adria! Vise multicolore si mai ales care sa ti se implineasca in viitor iti doresc sa ai!
steliana:
noapte bună porumbiţelor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă