Aici se discuta > Subiecte generale
Povestiri de seara. Noapte buna!
Lunaintrestele:
Catherinna mai lasa prajitura si vino aici la petrecere:)
carmentoma:
Maria, nu vreau sa par ca il perii pe Domnul Administrator, dar e exact ce ascult eu deobicei pentru relaxare! Si asta imi doresc in seara asta: sa ma simt bine, sa conversez cu prietenii si sa imi linistesc mintea si sufletul!
Lunaintrestele:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 23:10 ---Cred ca ar iesi un dans funny, daca am dansa real amandoi. Ar fi o groaza de vizionari pe youtube, curiosi sa vada cum danseaza o fosta balerina cu un fost rugbist! Cred ca n-ai mai putea merge o vreme, iar numarul de la pantof ti-ar creste cu 2 numere...
--- Terminare citat ---
O da ...deci sincer am inceput sa rad instantaneu citind acest mesaj:)))))))) Bravo admin! ma bucur enorm ca te simti bine la petrecere.
Lunaintrestele:
--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 23:13 ---Maria, nu vreau sa par ca il perii pe Domnul Administrator, dar e exact ce ascult eu deobicei pentru relaxare! Si asta imi doresc in seara asta: sa ma simt bine, sa conversez cu prietenii si sa imi linistesc mintea si sufletul!
--- Terminare citat ---
E o petrecere la care totul e posibil pentru a ne simtii bine si nu credem ca il perii ca nu ai nici perie si nici Domnul Administrator nu se lasa periat ;D
mihaela:
Foarte frumos ce s-a intamplat in piata!!! Tare ne-am mai bucura si noi sa vedem astefel de manifestari la noi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă