Aici se discuta > Subiecte generale
Povestiri de seara. Noapte buna!
silviu:
nu ne-ai spus o poveste :(
luciamanta:
Silviu, nu am spus nicio poveste, era aproape ora 24.00, destul de târziu. Pe cine ar fi trebuit să adorm cu o poveste la o oră aşa de târzie? Cred că toată lumea dormea dusă, numai eu nu aveam somn. :D
luciamanta:
Cred ca ar treui sa merg la culcare.
Sa va spun o poveste? Un prieten de familie, in varsta de 63 de ani, sanatos tun pana acum 3 saptamani, a fost victima unui accident de circulatie, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. A fost operat la piciorul stang, a fost destul de complicata operatia. Acum s-a mutat la cineva acasa, nu mai merge la serviciu, binenteles. Desi era singur de multa vreme, o doamna are acum grija de el. A folosit un cadru pentru mers, am aflat ca actualmente foloseste o pereche de carje, iar piciorul cu pricina este in ghips. Partea buna a lucrurilor este aceea ca s-ar putea gandi serios la o schimbare a statutului lui... Doamna respectiva i-a devenit foarte apropiata....
luciamanta:
Noapte buna, sa visati frumos. :giggle:
bit:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 31 Iulie 2012, 23:18 --- Cred ca ar treui sa merg la culcare.
Sa va spun o poveste? Un prieten de familie, in varsta de 63 de ani, sanatos tun pana acum 3 saptamani, a fost victima unui accident de circulatie, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. A fost operat la piciorul stang, a fost destul de complicata operatia. Acum s-a mutat la cineva acasa, nu mai merge la serviciu, binenteles. Desi era singur de multa vreme, o doamna are acum grija de el. A folosit un cadru pentru mers, am aflat ca actualmente foloseste o pereche de carje, iar piciorul cu pricina este in ghips. Partea buna a lucrurilor este aceea ca s-ar putea gandi serios la o schimbare a statutului lui... Doamna respectiva i-a devenit foarte apropiata....
--- Terminare citat ---
Adica merita sa-ti rupi un picior pentru...? ;D Inseamna ca daca-mi rup doua maini si-un picior, mi-am tras 3 dintr-un foc! Hmmm, daca stai sa te gandesti, suna din ce in ce mai bine...Dar asa, cu cateva julituri si coate rupte, nu se poate? Hai, plusez si c-un cucui...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă