Aici se discuta > Subiecte generale
Povestiri de seara. Noapte buna!
almi_gabi:
gata pe azi, ma duc sa sting felinare
noapte buna! :)
Victorman:
Vise placute sa ai :P
Caroline:
"Fiecarui om ii este menit, raspunse Stafia, ca spiritul din el sa umble in afara, printre tovarasii lui muritori, sa strabata lumea in lung si-n lat. Iar daca spiritul acela nu merge departe in viata, este condamnat sa faca asta dupa moarte. Este blestemat sa pribegeasca pri lume - o, vai mie - si sa fie martor la ceea la ce nu mai poate participa, dar la care ar fi putut participa cat a fost pe Pamant si ar fi putut preface in fericire, pentru el si pentru ceilalti. [...] O, captiv, legat si inlantuit cu doua randuri de lanturi, striga Stafia, fara sa am cunostinta ca munca neintrerupta depusa pentru acest Pamant, timp de veacuri, de fiintele nemuritoare este sortita trecerii in eternitate, inainte ca tot binele pe care acesta il poate cuprinde sa se fi implinit. Fara sa am cunostinta ca fiecare spirit crestin, muncind cu bunavoie in micul lui univers, oricare ar fi acesta, va constata ca viata-i efemera este prea neincapatoare pentru cate de multe lucruri de folos ar fi putut fauri. Fara sa am cunostinta ca viata irosita a unui om nu poate fi indreptata nici de un sir nesfarsit de regrete. Si totusi, asa am fost! O, chiar asa am fost!"
Charles Dickens - "A Christmas Carol", 1843
A Christmas Carol (1969 - Animated) - HQ - Complete Movie
Noapte buna! :angel:
luciamanta:
Dragilor, ar fi timpul să merg la culcare. Am avut o zi plină, am dormit puţin azi noapte, aşa că vă spun noapte bună.
silviu:
vise frumoase :) noapte de catifea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă