Scrise de noi > Articolele noastre

Aerobic – oxigen pentru corp, minte și emoții!

<< < (6/17) > >>

Sunrise:
Eu m.am apucat de ceva vreme de fitness walking, am gasit o antrenoare si un stil de lucru cu care pot sa tin pasul ca incepatoare. Leslie Sansone se numeste, in caz ca e cineva interesat sa faca miscare fara sa mearga la sala.
Cu perseverenta mi.e mai greu, asta nu o gasesc pe YouTube:)

wonderland:
așa e, sunrise,  nu o găsești pe youtoube. ;) E o resursă interioară. Partea bună e apare singură, generată din...consecvență.
Unii o numesc dependență de efectele mișcării, de starea de bine dată de endorfine.  :applause:

Și pentru că mi-ai stârnit curiozitatea, iată că am găsit un ghid pentru cei interesați să învețe să meargă corect și cu...efect :)

sursa: http://vizdom.hubpages.com/hub/fitness_walking

paulette:
Vai, vai, vai.... si pt. mers trebuie sa respecti reguli? Adica in loc sa ascult pasarelele pana acasa, sau sa ma uit dupa floricele, pisici sau catei si sa zambesc, trebuie sa ma gandesc cum sa-mi balangan mainile sau sa cum sa stau cu gatul teapan?  :faint: Pai ce-mi faci tu mie, wonderland ? :)

Sunrise:
A, buna schema! De.asta antrenoarea ne aminteste din cand in cand sa corectam cate ceva, in special stomacul drept si usor incordat.

wonderland:

--- Citat din: paulette din Joi, 23 Mai 2013, 15:45 ---Pai ce-mi faci tu mie, wonderland ? :)

--- Terminare citat ---

Eu?!... Doar n-am făcut eu schema. Și nici nu e vreun articol de lege ;)

--- Citat din: Sunrise din Joi, 23 Mai 2013, 23:04 ---A, buna schema!
--- Terminare citat ---

cum spunea și paulette, bună pentru mersul...organizat, ca scop în sine, nu pentru plimbări de plăcere și relaxare :). Deși, la un moment dat cred că te obișnuiești și începi să auzi din nou păsărelele. :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă