Aici se discuta > Subiecte generale

Postarea articolelor

<< < (5/6) > >>

wonderland:
Rodica_I, Multumesc.  :flori:daca si dupa ce admin il muta la locul lui - simte-te libera sa contribui la dezvoltarea lui.
Pentru cei interesati - aici e loc de tranzit - comentariile sunt sterse dupa ce admin muta articolul propus.

noiembrie:
Rugaminte provocare ptr. Embo:Mi-ar placea o imagine sub numele meu, simbolic, cum vezi tu...multumesc !

wonderland:
Da. :)

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 29 Martie 2014, 15:47 --- un articol se posteaza aici sau se transmite pe Email. Eu il iau cu copy/paste si il postez ca si topic separat.

--- Terminare citat ---

oviarad:

Hei, single camp&travel e aici
Singuraticii cei fericiti
Neobositii excursionisti.
Viata ne-o traim din plin
Visurile ni le implinim,
Impreuna cand calatorim.

Muntele il urcam la pas,
Spa-ul e pentru relax
Marea-i calda, primitoare
Pentru cei indragostiti de soare.

Croaziere indepartate,
City-breakuri nenumarate,
Vacante bine organizate
Prin toata lumea imprastiate.

Frumoasa Romanie colindam
Traditii, istorie rememoram,
Petreceri locale organizam
Noi si vechi ne adunam,
O mare familie formam
Singuratatea o impreunam.

nu am un titlu potrivit , azi-noapte o postasem la poezia lui echilibru , wonderland mi-a atras atentia ca poate nu e locul potrivit , asa ca o pun aici , admin poate ii gasesti un titlu potrivit  ::)

admin:
Ovidiu, trebuie sa recunosc ca astazi sunt lipsit de inspiratie... :-[ Cred ca de vina sunt emotiile dinaintea plecarii la un drum lung, cu responsabilitatea unui grup destul de numeros...Gandurile mele sunt deja peste mari si tari... ::)

Si cum nu-mi place sa fac ceva doar sa bifez, cred ca mai bine este sa lasam pe cei care citesc sa vina cu idei de titlu. Cand o sa ma intorc in tara (pentru ca peste 2 ore plec spre Bucuresti si apoi spre Havana), sunt convins ca o sa gasesc ceva mult mai bun decat as putea face eu acum...Si atunci poezia ta, insotita de nume si o imagine isi va gasi locul pe care il merita, la "Poeziile noastre".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă