Aici se discuta > Subiecte generale

Postarea articolelor

<< < (3/6) > >>

admin:
N-am reusit sa ma organizez pt a putea repeta miercurea de forum...Am subiectele tale Angela sunt asa cum spuneam excelente, am o propunere la fel de buna venita si de la Wonderland. Deci ar fi fost de "dezbatut". Doar ca saptamana asta am lucrat f.mult si pt Sibiel si pt 2 excursii de afara. Acum ca am terminat Spania si am limpezit un pic si pe la Sibiel, m-am eliberat cat de cat si marti am sa-mi fac timp de scris.... :)

Acum ma retrag la somn, maine voi haladui prin muntii din jurul Predealului. Si pana ajung acolo vreau sa-i visez... ::) Nu mai am rabdare...cum saptamana asta am fost atat de sedentar, am o energie in mine... :giggle:

admin:
In sfarsit azi am "gura de aer". Pana primesc niste raspunsuri din Sardinia si din Bucovina, am un pic de timp...Asa ca incerc sa pregatesc ceva, din ce este propus, aici, pt a avea saptamana viitoare subiecte de discutie. Spuneam ca mi-ar face placere si am vazut ca si altora sa repetam acea zi de "cat mai multi pe forum".

Asa ca ma astern pe scris...Suntem si la un pas de 100.000 de postari, asa ca sunt si mai motivat sa vad trecut pragul...

wonderland:
spor la scris. asteptam curiosi si cuminti.  :thumbup:
 :offtopic: creierul meu, nu stiu cum,  a citit ca ai de gand sa repeti actiunea din Predeal . Asa mi-am dat seama cat de tare imi pare rau ca n-am avut cum, weekend-ul trecut sa ajung si io:slap: :'(

LiaV:

--- Citat din: admin din Joi, 27 Martie 2014, 08:15 ---In sfarsit azi am "gura de aer". Pana primesc niste raspunsuri din Sardinia si din Bucovina, am un pic de timp...Asa ca incerc sa pregatesc ceva, din ce este propus, aici, pt a avea saptamana viitoare subiecte de discutie. Spuneam ca mi-ar face placere si am vazut ca si altora sa repetam acea zi de "cat mai multi pe forum".

Asa ca ma astern pe scris...Suntem si la un pas de 100.000 de postari, asa ca sunt si mai motivat sa vad trecut pragul...

--- Terminare citat ---

ok, şi unde să iniţiem topicul? La "articolele noastre"?

admin:
 Lia, un articol se posteaza aici sau se transmite pe Email. Eu il iau cu copy/paste si il postez ca si topic separat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă