Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574940 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7080 : Joi, 08 August 2013, 20:03 »
Astăzi sunt...perfect!  ::)
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7081 : Joi, 08 August 2013, 21:55 »
Impresionata ! Il urmaresc pe Radu Beligan, invitat la Sinteza Zilei .... este impresionant din mai multe puncte de vedere dar din respect nu comentez mai mult ...

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7082 : Joi, 08 August 2013, 22:06 »
singur...foarte singur  :(

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7083 : Joi, 08 August 2013, 22:14 »
Usor dezamagita ... Apreciam acest forum pentru lipsa discutiilor sterile, lipsite de continut, frivole ..

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7084 : Vineri, 09 August 2013, 14:04 »
incins la max >:(

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #7085 : Vineri, 09 August 2013, 14:53 »
Usor dezamagita ... Apreciam acest forum pentru lipsa discutiilor sterile, lipsite de continut, frivole ..
:-\

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #7086 : Vineri, 09 August 2013, 18:36 »

Hmm...te hrănești din trăirile altora? Ok, astăzi mă simnt blazat, o stare care riscă să mă definească. Deseori mă întrebam dacă e ceva cu mine...iar răspunsurile nu se lăsau așteptate. Că era vorba de abuzurile parentale din copilărie, că era vorba de abuzurile colegilor de generală, că era vorba de abuzurile femeilor din viața mea, de abuzurile societății, aveam mult material de prelucrat și pus în ordine. Acum îmi este din ce în ce mai clar de ce mă întâlnesc pasager cu zile ca asta...este vorba de viața mea, decantată pe fundul sufletuliu. :faint:  :) 

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7087 : Vineri, 09 August 2013, 20:36 »
Hmm...te hrănești din trăirile altora?
:2funny: :thumbup: YESSSSS, sunt o baba de 80 de ani, urata si proasta. Nu am copil, catel, purcel, stau singura intre 4 pereti si citesc non stop forumul SC.  Si gasesc extrem de plictisitoare duelurile verbale "spirituale" dintre 2- 3 persoane mai ales cand sunt  :offtopic:
Cineva pe care il apreciez foarte mult, a luat in considerare si nevoia oamenilor de a palavragi si a face bascalie si a inventat un topic: "chat - aici se poate discuta aproape orice ... "

Admin, iata ca am reusit sa-mi fac "prieteni" in SC  :dance:

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #7088 : Vineri, 09 August 2013, 21:43 »
Aprilie, eu nu am nimic cu nimeni , fiecare are dreptul la o parere pro sau contra, dar nu te obliga nimeni sa citesti dicutiile astea "spirituale". Sunt topicuri unde fiecare poate sa-si expuna gandurile sau sa scrie articole intr-un cu totul alt mod si cat de filozofic  poate.
Se intampla sa avem cate o zi in care sa avem chef sa radem, sa glumim si alte zile in care avem chef si inspiratie sa asternem cuvinte frumoase....
Aici se intalnesc oameni cu fel si fel de stari....acum ce sa facem  sa ne abtinem sa nu cumva sa suparam pe cineva?
Chiar daca unele discutii sunt plictisitoare, macar sunt un limitele bunului simt si nu cred ca e cazul sa fim ironici.
Si chiar daca unii nu sunt de acord cu tine asta nu inseamna ca ti-ai facut "prieteni".

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7089 : Vineri, 09 August 2013, 22:07 »
Draga adda, sunt absolut convinsa ca toata lumea a inteles perfect ce am spus, inclusiv tu.  :flori:

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #7090 : Vineri, 09 August 2013, 22:14 »
Exact.

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #7091 : Vineri, 09 August 2013, 23:00 »
Adda, nu e problemă, o  facem și pe Aprilie să poarte discuții „spirituale” cu noi, acum e puțin supărată, înțelege-o și tu, toți avem zile grele.  :)

Scuze Aprilie  :flori:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #7092 : Vineri, 09 August 2013, 23:02 »
Aprilie  :flori: :kissing:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7093 : Vineri, 09 August 2013, 23:26 »
Nici macar suparata nu sunt ... si nici dezamagita nu mai sunt ... simt doar ca pana la varsta asta tot nu am reusit sa invat sa-mi vad de treaba mea ...
Fiul meu de 15 ani apreciaza ca nu am simtul umorului, prin urmare nu pot sa va combat in discutii "spirituale"  ;D dar va multumesc pentru invitatie si pentru  :flori:

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #7094 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:03 »
Neata....sunt linistita si happy. :yeah: am intrat in concediuuuuuuuuu  :yeah:
Azi si maine voi fi dadaca  :smitten: pt scumpa mea nepotica, e o dulceata, iti vine sa o mananci nu alta... :kissing:

Pana atunci imi savurez cafeaua ...sau cafiaua cum zicem noi  ;D

Aprilie, daca discutiile "spirituale" nu sunt genul tau, poate bem macar o cafea impreuna  ;), nu s-a suparat nimeni cred  :flori: