Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575426 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6945 : Miercuri, 29 Mai 2013, 12:52 »
Am un chef de munca......  |o

Offline Sunrise

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #6946 : Miercuri, 29 Mai 2013, 13:57 »
mie mi-a mai revenit, probabil pentru ca azi mi-au aprobat concediul :dance:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6947 : Miercuri, 29 Mai 2013, 15:24 »
am un dor de munca...  :strong:

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #6948 : Joi, 30 Mai 2013, 11:57 »
Nu pot sa respir !!! |o nici noaptea nu pot sa dorm din cauza asta !! m-am saturat de atata vreme de cand aplic tot felul de terapii destepte si sunt 2-3 zile bine, apoi 2 saptamani iar racita... :(( imediat merg la medic... m-am tarat la servici ptr. ca nu are cine sa ma inlocuiasca si consider ca e fair-play sa-mi fac datoria.... dar .... ajunge ! >:(
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #6949 : Joi, 30 Mai 2013, 13:05 »
Nu pot sa respir !!! |o nici noaptea nu pot sa dorm din cauza asta !! m-am saturat de atata vreme de cand aplic tot felul de terapii destepte si sunt 2-3 zile bine, apoi 2 saptamani iar racita... :(( imediat merg la medic... m-am tarat la servici ptr. ca nu are cine sa ma inlocuiasca si consider ca e fair-play sa-mi fac datoria.... dar .... ajunge ! >:(
deli_a,daca poti,du-te la salina. Asa a patit si fiica mea anul trecut cu o tuse seaca :doua zile era bine si, cand credeam ca suntem pe drumul cel bun ,iar tusea de nu se mai oprea. Nu stiam ce sa mai fac si unde sa merg cu ea.In final ,am mers la salina la Slanic Prahova(e mai aproape de noi) si dupa patru zile nu mai tusea decat foarte rar. (La Slanic Prahova salina e inchisa luni)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6950 : Joi, 30 Mai 2013, 17:23 »
Sau... problema este ca... there is no Paradise in this world. Eu te sfatuiesc, deli_a, sa consulti un psiholog/psihoterapeut/practicant Reiki sau atingere cuantica. Atunci cand boala nu ne lasa, e cazul sa ne gandim ca mintea noastra ar trebui sa lase sa treaca ceva de care ne agatam, cu disperare muta si inconstienta. Si, mai ales, inutil.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6951 : Vineri, 31 Mai 2013, 09:57 »
Plouata! Pfoai, ce mai vreme!!! Cand ma gandesc ca urmeaza un weekend de stat in casa... :(  Numai maine o sa dau o fuga sa vad o expo de pictura, in rest... hibernare!  Si totusi, e deja vara...

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #6952 : Vineri, 31 Mai 2013, 18:03 »
La Bacau iar ploua, dar una peste alta, casa poate reprezenta un mic univers de bucurii si preocupari, asa ca:

Offline Sunrise

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #6953 : Sâmbătă, 01 Iunie 2013, 07:40 »
Ma bucur de o zi insorita... asteptand sa ajunga zugravii... ma imbarbatez ca la final voi savura altfel universul casei :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6954 : Sâmbătă, 01 Iunie 2013, 09:25 »
Pfoi, si eu trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa fac asta! Urasc maxim sa am "mesteri" in casa! Numai cand ma gandesc ce filosofi devin ei cand dau peste o femeie singura!  >:(
Spor la treaba!

Mie, pana acum, weekendul mi-a iesit cam asa:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #6955 : Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 09:51 »
"Mai bine m-aş face pescar de nori. Azi unul, mâine altul. Aş aduce repede potopul. Că la nori am noroc."

- Marin Sorescu

Să aveți o zi minunată, fie ea și înnorată!  :) :) :flori:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #6956 : Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 10:46 »
îngrijorată că, deși s-a adunat un număr important de voturi pentru proiectul lui Pavel, totuși sunt multe altele cu peste 600 de voturi, chiar peste 1000.

Numărul de voturi contează în nota finală și decizia de finanțare.

Așa cum s-a transmis si pe email, și pe topicul cu Implicare civică, se poate vota la fiecare 24 de ore, din același cont, același proiect.
Se pot vota mai multe proiecte, diferite, în cazul în care vreți să susțineți si alte cazuri.

Scuze , cred că am derapat putin in  :offtopic:. De la îngrijorare mi se trage. Plus că m-am gândit că pe aici intră și cei care s-au bucurat de Cozia și poveștile lui Pavel în anii trecuți, și cei care se gândesc să meargă anul viitor. Dar chiar și cei care pur și simplu apreciază inițiativele pentru mediu.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6957 : Luni, 10 Iunie 2013, 11:07 »
trist :( iar n-am castigat la loto :'(

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #6958 : Luni, 10 Iunie 2013, 11:08 »
Dar ai jucat? ;)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #6959 : Vineri, 14 Iunie 2013, 10:23 »