Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576408 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

nickescool

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6795 : Joi, 28 Februarie 2013, 17:15 »
 :) Pina una alta sa va spun cum a fost pe plaja  :).Am dat de niste filipineze care cautau ceva pe stancile calcaroase.Aveau niste pietre dure in mina si spargeau niste scoici infipte bine in stinca ,pe care eu le am crezut ca s fosile de mii de ani acolo dar culmea erau vii si foarte gustoase asa vii direct de la sursa.Am luat un melc in mina micut asa la 2 cm si ma gandeam ca s ca melcii nostrii dar la un moment dat a scos un cap asa de monstru ca de crustacee cu  picioare de vreo 3 cm lungime .Mi a amintit de  broasca  testoasa de la expozitia de reptile din Sibiu care are o forta intre falci de 70kgf/cmp.Si am prins un crab dar mi a fost teama sa l prind din prima ca si asta are niste clesti si nu vreaui sa i incerc :).I am aruncat nisip in ochi(cand ii scotea din carapace),l am ametit bine si pe urma l am tinut apasat pe carapace cu degetul pina i am observat toate miscarile,si am constatat caci gradele de libertate ii sunt oarecum limitate,deci cat s ar fi chinuit nu ar fi putut sa si dea mina(piciorul) cu multi tepi peste cap.
Cred ca inginerii de la NASA daca se inspirau dupa un crab si construiau un rover asemanator aveau mai mult succes :))) decat roverul de pe Marte cu roti  care bate pasul pe loc de luni bune :)))).A deschis la bar,va las si va poooop.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6796 : Joi, 28 Februarie 2013, 17:52 »
Nicu, iti doresc sa-ti fie bine pe acolo pe unde te duci! Si neaparat sa ne povestesti!  :)   Si poti sa ne pui si pozeeeeeee!  :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6797 : Joi, 28 Februarie 2013, 23:12 »
Am luat un melc in mina micut asa la 2 cm si ma gandeam ca s ca melcii nostrii dar la un moment dat a scos un cap asa de monstru ca de crustacee cu  picioare de vreo 3 cm lungime...

Acela a fost un melc candva. Exista o specie de crustaceu care are obiceiul sa-si faca adapostul in cochilii de melci goale.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6798 : Vineri, 01 Martie 2013, 07:36 »
Acela a fost un melc candva. Exista o specie de crustaceu care are obiceiul sa-si faca adapostul in cochilii de melci goale.

Interesant! Asa este ,doar alte dati luasem altii in mina si erau melci,dar nu mi a picat fisa,,,,, :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6799 : Vineri, 01 Martie 2013, 10:45 »
am trecut sa vad ce mai faceti! sa mai dau o raita pe aici!
vad ca unii fac plaja deja.  :whistle:
eu sunt la fel de lenesa cum ma stiti !  :fight:
in fiecare zi promit ca de maine ma iau de treaba - imi trece apoi brusc !!  :strong:

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6800 : Sâmbătă, 02 Martie 2013, 08:52 »
am trecut sa vad ce mai faceti! sa mai dau o raita pe aici!
vad ca unii fac plaja deja.  :whistle:
eu sunt la fel de lenesa cum ma stiti !  :fight:
in fiecare zi promit ca de maine ma iau de treaba - imi trece apoi brusc !!  :strong:

de luni mama de luni ,,,,m apuc de treaba :))), plaja nu i a mea ci a urmasilor,,,,cica ar fi in Filipine cateva mii de insule nelocuite, pentru amatorii care vor sa petreaca singuri pe o plaja pustie :) ^-^

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6801 : Sâmbătă, 02 Martie 2013, 09:18 »
Eu... ca vremea de afara...
Am primit ieri un cosar, un buchet de lacramioare, un cantecel… un trifoi cu patru foi…

Imagini cu trifoi cu patru foi mi-am scos si eu de pe net, cu gand sa pun pe forum, sa pun pe facebook... Dar pana la urma nu le-am mai pus nicaieri... Mi-am scos din punga cu martisoare vechi un trifoi din pâsla si l-am agatat de o cheie de la dulap... Si astept sa faca minuni!

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6802 : Duminică, 03 Martie 2013, 06:35 »
cu patru foi mi-am scos si eu de pe net, cu gand sa pun pe forum, sa pun pe facebook... Dar pana la urma nu le-am mai pus nicaieri... Mi-am scos din punga cu martisoare vechi un trifoi din pâsla si l-am agatat de o cheie de la dulap... Si astept sa faca minuni!

Adica sa se umple dulapul de haine elegante? :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6803 : Duminică, 03 Martie 2013, 19:58 »
Am primit vineri 27 de martisoare... si probabil mai urmeaza. Eu as interizce prin lege cheltuirea banilor de buzunar ai copiilor pentru a face vanzare unor tarabisti oportunisti si, cu atat mai mult, cumpararea de ghiocei rupti din padure, acum cand au devenit specii protejate. Voi ce sugerati?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6804 : Duminică, 03 Martie 2013, 21:20 »
Adica sa se umple dulapul de haine elegante? :)
Neaaah...  Ce sa fac cu  hainele?! Eu astept sa se umple... jumatatea aia goala!

Da, sunt de acord cu ghioceii. Nu stiam ca sunt protejati... Eu tot caut bulbi, dar n-am gasit pe nicaieri.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6805 : Luni, 04 Martie 2013, 09:07 »
Am primit vineri 27 de martisoare... si probabil mai urmeaza. Eu as interizce prin lege cheltuirea banilor de buzunar ai copiilor pentru a face vanzare unor tarabisti oportunisti si, cu atat mai mult, cumpararea de ghiocei rupti din padure, acum cand au devenit specii protejate. Voi ce sugerati?

Carol, crezi ca astia mai sunt ghiocei din padure? In Bucuresti se vand nu mii   ci  sute de mii  de buchetele- nu cred ca sunt de-ai nostri -  cred ca si astia sunt adusi de prin alte tari.

Neaaah...  Ce sa fac cu  hainele?! Eu astept sa se umple... jumatatea aia goala!
....

Cum ce sa faci cu hainele?  Ai trecut la strheaptiishe !!??  ;D

ca lunea, care vine dupa week-end - cine a inventat-o !!??

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6806 : Luni, 04 Martie 2013, 10:01 »
racit. imi curge nasucul :'(

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6807 : Luni, 04 Martie 2013, 10:08 »
Cum ce sa faci cu hainele?  Ai trecut la strheaptiishe !!??  ;D
;D    Pai... nu ma mai imbrac, ma acopăr... Ca... vorba lu' bunica-mea: nu ma mai alege nime' !  :D

Acum sunt nerabdatoare. Sa plec!  :D

Silviu, sanatate multa! Ia aspirina.. d-aia pentru oameni nevoiasi, oropsiti si sarmani!   ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6808 : Luni, 04 Martie 2013, 10:43 »
vorba lu' bunica-mea: nu ma mai alege nime' !  :D

Aia era pe vremea lui bunica. Acum, nu mai trebuie sa ne lasam alese, tre' sa alegem noi!  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6809 : Luni, 04 Martie 2013, 10:55 »
Silviu, sanatate multa! Ia aspirina.. d-aia pentru oameni nevoiasi, oropsiti si sarmani!   ;)
am luat aspirina tamponata, d'aia pentru bogati :( si nimic.