Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577015 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13804
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6705 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 10:09 »
Macar tot e ceva...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6706 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 10:11 »
Numai cald!  :-X

eh, de aceea iti place la servici - stai la caldurica si te uiti cum ninge linistit !!  ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13804
« Răspuns #6707 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 10:27 »
In loc sa ninga la noi in Sibiu, la Paltinis sau la Gura Raului, uite ca zapada dupa care tanjim noi aici, este la voi la Bucuresti! Nu e drept!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6708 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 10:33 »
Ma uit cum ninge linistit.. si cum se tot asterne... voooaaaai, ce frumos!  :pleasantry:  De fapt, mi-ar placea sa fiu la vreo cabana, la gura sobei... ca aici...ma gandesc ca iar o sa am de dat la lopata si la matura!!!  :(

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6709 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 11:07 »
mi-ar placea in fata semineului, pe o blana de ursoaica ^-^

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6710 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 11:14 »
 ;D
Asta-mi aminteste de o zicere: "Cercetatorii au descoperit ca fraza <<Hai la mine, sa vedem un film>> le determina pe femei sa se eplieze."

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6711 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 14:46 »
In loc sa ninga la noi in Sibiu, la Paltinis sau la Gura Raului, uite ca zapada dupa care tanjim noi aici, este la voi la Bucuresti! Nu e drept!

La noi nu ninge... e prea tare gerul. Asa ca s-a conservat zapada dinainte de Craciun.  ;)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6712 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 15:50 »
I N D I G N A T A!!!  >:(
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6713 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 15:24 »
azi cand m-am trezit nu mi-a venit sa cred cat arata ceasul - era ora 12:00 la amiaza.  :faint: 

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6714 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 23:19 »
La mine arata 10 - 11 de vreo saptamana.  ;D
Acum sunt intre depresie si panica. De maine reincepe scoala. Asa ca ceasul o sa arate ora 6.00 cand ma trezesc - ora la care aveam cele mai frumoase vise. Offf... si cat de frumos era sa ma intreb in fiecare dimineata, la cafea: Oare ce am chef sa fac azi?  :sorry:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6715 : Luni, 14 Ianuarie 2013, 09:35 »
La mine arata 10 - 11 de vreo saptamana.  ;D
Acum sunt intre depresie si panica. De maine reincepe scoala. Asa ca ceasul o sa arate ora 6.00 cand ma trezesc - ora la care aveam cele mai frumoase vise. Offf... si cat de frumos era sa ma intreb in fiecare dimineata, la cafea: Oare ce am chef sa fac azi?  :sorry:

Ce viata au unii  - se trezesc ca vedetele !!
Sfat pentru prima zi de lucru dupa vacanta - nu te gandi la ea. Este un mizilic pe langa celelalte din saptamana !!  

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #6716 : Luni, 14 Ianuarie 2013, 22:27 »
Ma simt bine.Va urmaresc si imi dati putere sa merg mai departe.E ca si cum v-as avea langa mine.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6717 : Luni, 14 Ianuarie 2013, 22:37 »
Sfat pentru prima zi de lucru dupa vacanta - nu te gandi la ea. Este un mizilic pe langa celelalte din saptamana !!

Surprinzator, azi a fost chiar o zi excelenta... da capo al fine.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6718 : Marți, 15 Ianuarie 2013, 13:32 »
Io ma simt lipsa azi. De la munca, de la bani, de la mai multe. Da`nu e chiar rau.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6719 : Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 12:39 »
.... ai fil guuud ta na na nana naaaa....  :D Pen'ca sunt in sesiune!  In sesiune de reduceri, ca doar suntem la jumatea lu' ianuarie! Si unde se simte fomeia mai bine si mai bine decat la șoping?!  ;D Luni un mall, marti altul, iar azi mi-am planificat sa-l rascolesc pe al treilea! Pfoai, daca as fi fost cu vreo doua numere mai slaba, m-as fi imbracat din cap pana-n picioare la juma' de pret!... Ieri era cat pe ce sa-mi iau de la C&A un tricou fain de tot... cu un desen modern, interesant... pe care scria WAIT... dar nitel mai jos era completat cu ”FOR LOVE”... M-am probat, m-am oglindit mult, dar nu l-am luat, ca mi-am zis ca chestia asta e deja destul de evidenta pe fata mea... nu mai trebe sa-mi mai scriu si pe piept...   :D